Şimdi Ara

Oyun ve ram hakkında Lütfen bilenler cevaplasın acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunumu kısaca şöyle özetleyim.Samsung bi laptopum var PointBlank diye bi oyun oynuyorum.Laptopta 2 ekran kartı var biri Ati radeon HD 6470 M diğeri Atı mobilityRadeon HD 4250 oyunu yüksek performans olan 6470m ile oynuyorum.4 gb da ram var.Çogu oyunu yüksek grafiklerde oynayabiliyorum bi sıkıntı olmuyor.
    Ama asıl sorun point blank yüksek grafiklerde oynama isteğim.Sorun su şekilde oluyor.8v8 maçlar atılıyor.5v5 oynarken yüksek grafiklerde hiçbir sorun yok ama oda 8v8 olunca haritanın bazı kısımlarında ağırlasma yani süreklilik yok mouse hareket ettirdiğimde çok ufakta olsa bu ağırlasmalar sevmiyorum o yüzden +4 gb daha ram taksam o ufak kasmalar düzelirmi çünkü ekran kartı değismiyormus.4+4 gb ram takabilirim sizce faydası olurmu

• O oyun icin 4gb ram yeterli diye dusunuyorum. Taktigin +4 gb ram in faydasini pek goremiyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynarken ram kullanımına bakıp kendin görebilirsin 4 gb ramin yetip yetmediğini
  • Ahada ramin pc yi guclendirdigini sanan bir sincap daha. Bak arkadasim oynadigin oyuna 4 gb ram fazla bile. Sen en iyisi grafikleri mediuma dusur o tarz maclarda. Ayrica iki telane farkli ekran karti olamaz bir laptopta sli haricinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman söyle bi soru sorayim dediklerinize göre 4 gb ram yetiyo oyunlar için peki suandaki oyun blgisayarları 32 gb kadar yapılıyo grk yok o zaman böyle bişeye 4 ü geçtim max 8 olsa yetmesi lazım nie 32 gb ram takıyolar?
  • Point Blank için 2 hatta 1GB bile fazla. O 32GBlarla adamlar ne yapıyor bilmiyorum ama Hiç bir oyun 8GB'den fazla istemiyor.
  • PortgasD.Ace P kullanıcısına yanıt
    Sen o 32 gb ram takanları boşver elindeki senin işini rahatlıkla görüyor ona bak sen.Onlar profesyonel işlerle uğraşıyorlar render gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumameda

Point Blank için 2 hatta 1GB bile fazla. O 32GBlarla adamlar ne yapıyor bilmiyorum ama Hiç bir oyun 8GB'den fazla istemiyor.

Render yapıyor onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PortgasD.Ace P kullanıcısına yanıt
    100 PS gücünde bir kamyonun var ve 1 ton taşıyacak da kasası var.
    2 ton taşıyacak kasa takınca kamyonet hızlanır mı. Hayır, sadece ağırlığı aynı ama hacmi büyük yükleri de daha kolay taşırsın o kadar.

Ram da öyle. Oyun 4 GB alana sığıyorsa 8 GB yapmak etki etmez. Ama daha fazla bellek istiyorsa etkisi olur. FPS hızın bu durumda artmaz, sadece bellek yetersizliğinden düşmesini önler.
  • Cevaplar için teşekkürler tam olarak sorumun cevabını öğrenmiş oldum.
  • İşlemci/Ekran kartı sorunu bahsettiğin sorun, boş yere Ram ' e yüklenme.
  • Arkadaslar dedikleriniz doğru fakat ben 4 gb daha aldım laptopa taktım gerçekten performans artısı var fps artısı sağladı.Pb için dediğim suanda yüksek ayarlarda hiçbiryerde kasmadan oynanabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.