Şimdi Ara

Oyun Yapımına Örnekler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bence udemye dersler çekip atmalisiniz. Ben bu kadar güzel anlatım görmedim udemyde. 3-4 kurs aldım hepsini 2x hızla izledim. Videoyu uzatmak için geveliyorda geveliyorlar.

Kanalınızı bir unity grubunda görüp takibe almıştım. Olmazsa kanalinizdan devam ederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: payners

Hocam bence udemye dersler çekip atmalisiniz. Ben bu kadar güzel anlatım görmedim udemyde. 3-4 kurs aldım hepsini 2x hızla izledim. Videoyu uzatmak için geveliyorda geveliyorlar.

Kanalınızı bir unity grubunda görüp takibe almıştım. Olmazsa kanalinizdan devam ederiz
    Hocam bildiğiniz iyi Unity grupları var mı, Türkçe, İngilizce fark etmez sadece boş muhabbet ve bebe olmasın, Discord'ta 1 tane Türk kanalındayım da yaş ortalaması düşük, muhabbet bayık, klasik Unity'i daha öğrenmeden FPS korku oyunu yapan bebeler dolu grupta özellikle ve şu ana kadar sorduğum ince detaylara doğru düzgün karşılık bulamadım, discord kanalının sahibi de bilmiyor sallıyor kafasından bir şeyler falan uyuz oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 16 Nisan 2019; 2:24:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Hocam bildiğiniz iyi Unity grupları var mı, Türkçe, İngilizce fark etmez sadece boş muhabbet ve bebe olmasın, Discord'ta 1 tane Türk kanalındayım da yaş ortalaması düşük, muhabbet bayık, klasik Unity'i daha öğrenmeden FPS korku oyunu yapan bebeler dolu grupta özellikle ve şu ana kadar sorduğum ince detaylara doğru düzgün karşılık bulamadım, discord kanalının sahibi de bilmiyor sallıyor kafasından bir şeyler falan uyuz oldum.

Alıntıları Göster
    Yok hocam benim olduğum gruptada aynı bebelerden dolu. 100 indirmeye kaç para kazanirim diyenler var .Birde bunlara cevap yazma zahmetine bile girenler var 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: payners

Yok hocam benim olduğum gruptada aynı bebelerden dolu. 100 indirmeye kaç para kazanirim diyenler var .Birde bunlara cevap yazma zahmetine bile girenler var 😂

Alıntıları Göster
    "beyler unity de zombi saldırma kodu varmı" yeminle az önce bu soruyu gördüm bir grupta.
  • "AA" tarzı oyun yapımı eklendi.
  • Hocam bu Photon'un turn-based kısmıyla ilgili de rehber hazırlayabilme şansın var mıdır? En azından en basit haliyle turn-based oyun mantığını da gösterebilirseniz çok iyi olur.
  • Savunma Oyunu yapımı eklendi.
  • Bombalama oyunu yapımı eklendi.
  • Puzzle Oyunu Yapımı eklendi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.