Bildirim
Oyun yapmak - CM tarzında?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Oyun yapmak için kodlama dili bilmen lazım Pasqal, C++ vs... Bu işler hiç ama hiç kolay değil... -
pekı Cm yı edıtlemek ıcın?
edıtleyıp yenı bı oyun gıbı yapmak ıcın -
her oyunun kendine göre editleme programları vardır. orjinal oyun aldığınızda bazen size bu programlar verilir veya internetten indirmenize izin verirlir. We Turkey in yapımcıları ile irtibata geçersen sana yardımcı olurlar ayrıca oyunlar için iyi düzey nesneye yönelik programlama (c++, vb vs) 2d - 3d programlara hakimiyet vs gerekli zordur ama kafaya koyarsan yapılamayacak iş değil -
PesTurkiye We hepsiyle iletişime geçtim bana Pes ve We yi nasıl editleyecegımı gosterdıler Ama Cm ıcın galıba Turksportala basvuracam -
bu iş hakkaten zor bi ara bişeyler yapmaya çalıştım elime gözüme bulaştı kodlar karıştı bende bıraktım ama en yakın zamanda başlayacam şimdi masa tenisi uzay oyunları gibi 2 boyutlu aptal oyunlarla uğraşıyorum -
CM gibi bi oyun yapamassın ancak öyle bi oyuna istedğin türde patch yapabilirsin.EDİTORü kullan -
evet editörü kullanarak cm01-02 oyununu tamamen 06-07 sezonu yapabilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X