Şimdi Ara

Oyun yazabilecek kadar dil bilenler yanıtlasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞİMDİ DEĞERLİ ARKADAŞLARIM VE FORUM ÜYELERİ BEN YILLARDIR PEK ÇOK TASARIM VE KONSEPT İLE İLGİLİ OLARAK KAFAMDA PEK ÇOK FARKLI ŞEY KURABİLEN, ANCAK BU PROGRAMLAMA DİLİNİ BİLMEDİĞİMİ İÇİN VE YARDIMCI OLAN HİÇ KİMSENİN OLMAMASI NEDENİYLE İSTEDİKLERİMİ SANAL ORTAMA DÖKEMİYORUM. HEDEFLERİM CİDDİ MANADA ÇOK BÜYÜK. AMA O BÜYÜK HEDEFLERİ GERÇEKLEŞTİREBİLMEK İÇİN KÜÇÜK BİR GİRİŞİMDE BULUNMAK İSTİYORUM. ASLA PES ETMEM İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAM. BÖYLE BİR YAPIM VAR. BIKAR BIRAKIR UĞRAŞMAZ DEMEYİN BEN BAŞLADIĞIM HER ZAMAN BİTİRİRİM. ŞİMDİ GERÇEKTEN BAKIN ÇOK ÜST DÜZEY ANLAMDA PROGRAMLA DİLİ BİLEN AMA CİDDEN ÇOK BİLGİSİ OLAN DEĞERLİ BİR ARKADAŞIM BANA BU KONUDA NERDEN BAŞLAMAM GEREKTİĞİ ZORLUKLARI YAPABİLİRMİYİM YAPAMAIZYIM KONUSUNU DETAYLI BİR ŞEKİLDE ANLATIP BANA YARDIM EDEBİLİR Mİ? GERÇEKTEN BÜYÜK PROJERLERİM VAR. DÜNYA ÇAPINDA BİR ŞİRKET KURMAYI DÜŞÜNÜYORUM OYUN ÜZERİNE. SİZE BELKİ İMKANSIZ SAÇMA GELEBİLİR AMA YEMİN EDERİM BU DİLİ ÖĞRENİRSEM BUNU YAPABİLECEK YETERLİLİKTE YETENEKLERİM VAR. ŞİMDİ İLK OLARAK BASİTTEN BAŞLAMAK VE MUTLAKA BİLİRİSİNİZ METİN 2 İSİMLİ BİR OYUN VAR. BEN BU OYUNUN TAMAMEN AYNISINI SIFIRDAN YAZMAK VEYA ALIP GELİŞTİREREK ÜZERİNE BİZİM KÜLTÜRÜMÜZE HAS EKLEMELER YAPMAK İSTİYORUM. ADINI DAHA DEĞİŞTİRECEĞİM. HANGİ DİLLE YAZILMIŞ.NASIL YAPACAĞIM KONUSUNDA EN UFAK FİKRİM YOK. KAFAMADAKİLERİ SANLA ORTAMA DÖKEBİLRİSEM EĞER ÇEŞİTLİ PAZARLAMA STRATEJİLERİ BİRLİKTE OYUNUN KULLANICI SAYISINI BİR ANDA MİLYONLARA ULAŞTIRACAĞIMA İNANIYORUM. ŞİMDİ YILLARDIR ARADIĞIM BANA YOL GÖSTERECEK O İNSANI BEKLİYORUM. BU ARADA GERÇEKTEN YARDIMCI OALCAK KİŞİNİN BU ALANDA HAKİKATEN ÜST DÜZEY BİR BİLGİ BİRİKİMİNE SAHİP OLDUĞUNU YANİ GRANDMASTER OLDUĞUNU ANLAMAM İÇİN KENDİSİNİ BİRAZ BANA TANITIRSA ÇOK MEMNUN OLURUM. MESELA NEREDEN MEZUN, KENDİSİNİ NEREDE GÖRÜYOR GİBİ. BU ARADA BANA YARDIM KİMSEYİ UNUTMAM, MUTLAKA KAZANCIMI PAYLAŞIRIM. TEŞEKKÜRLER...

• Kardeşim öncelikle şunu belirteyim, ben programlamaya çok hakim olmasam da öğrenme aşamasındayım. C#'ı baya kavradım ama senin işine yarar mı onu bile bilmiyorum :).
    Zamanında bende Metin2 tarzı oyunlar yapmayı hayal ettim ama etrafımda çok yazılımcı olmasına rağmen bilgi alamadım diyebilirim. Sadece çok zor olduğunu, farklı uzmanlıkların bulunduğu bir ekibin olması gerektiğine eminim (Yani ciddi anlamda paraya kıyıyorsun). Benim sana tavsiyem özellikle server üzerinden oynanan oyunların (online oyun) hayalini ertelemen olur. Android oyun hayalleri kurmanı öneririm. Basit ama keyifli oyunların en büyük maliyeti reklam olur tahminimce. Tabi mutlaka serverin olur ama sadece "Kullanıcı bilgilerini" veya kullanacaksan "SkorBord" gibi bilgileri işlemek için kullanırsın. Tabi yinede sen bilirsin :)
  • Bunun için yüksek miktarda bütçe lazım malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.