Şimdi Ara

Oyuna bağımlı olan kardeşlerim gelin size son 3 yılımı anlatayım. (Öğütleyici) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Real konu.. güzel sevdim. Gerçek gibi. İyi bi konuyu ne zmndır sonuna kadar okumuyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pijamaliabi

Çekilişe katılmak istiyorum.

O değilde ben de bağımlıyım ama senin gibi değil gerçi ailem müdahale etmese senin gibi olurum.

dostum ben ailemin karıştığı bölümleri pek yazmak istemedim karışmaz olurlarmı hiç babam modemi söküp işyerine götürdüğünde 2 gün eve gelmedim ilk kez babamdan tokat yedim (o tokat çok fena geldi ama) daha birsürü şey var bende çok maldım tabi ozamanlar.

• Sende kendini iyi kaptırmışsın.
  • saol dostum şu anda bende senin gibiyim ama ban yedim afk dan iyi oldu öbür hesapdanda bug bulmuştum öyle ban yeidm bende 2 haftada dersler düzeldi kızlar filan ama ykaında bnaım açılcak ne yapıcam :(
  • imkân yoktu kardeş okuyamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrim_moswant

saol dostum şu anda bende senin gibiyim ama ban yedim afk dan iyi oldu öbür hesapdanda bug bulmuştum öyle ban yeidm bende 2 haftada dersler düzeldi kızlar filan ama ykaında bnaım açılcak ne yapıcam :(

banın açılmadan oyunu sil ve banın hiç açılmamış gibi yap unutmaya çalış yeni hobiler edin hobi edinecek imkanın yoksa sana lol unutturabilecek yeni bir oyun bul dizi filan izle survivor izle mesela çok güzel yarışma lolü unutturucak şeyler yapmaya çalış

• mübarek bende senle yaşıtım ama lolu sadece bi kez abarrttım oda 9.sınfın yazında yada başladığım yıl 8.sınıf olabilir günde en az 1000 IP kasardım buda bi 10 oyun felan demek olsa gerek işte her neyse hep bende sinirlendim sinirlenince nemi yaptım ? bi kıza aşık oldum(anlatmim çok karışık işler)işte o kıza ulaşmak için arkadaş ortamımı yükseltmem gerekti o sırada bi baktım lolden uzaklaşmışım ama hala oynuyordum ama suan öyle bi yere geldimki lolde oynuyorum başka oyunlarda oynuyorum sosyal hayatımda mükkemmel.

Not:Kız bana çok kötü çektir çekti o ayrı konu
  • eskiden knight sendromuydu bunlar şimdi lole dönmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alt-ef-dört

quote:

Orijinalden alıntı: devrim_moswant

saol dostum şu anda bende senin gibiyim ama ban yedim afk dan iyi oldu öbür hesapdanda bug bulmuştum öyle ban yeidm bende 2 haftada dersler düzeldi kızlar filan ama ykaında bnaım açılcak ne yapıcam :(

banın açılmadan oyunu sil ve banın hiç açılmamış gibi yap unutmaya çalış yeni hobiler edin hobi edinecek imkanın yoksa sana lol unutturabilecek yeni bir oyun bul dizi filan izle survivor izle mesela çok güzel yarışma lolü unutturucak şeyler yapmaya çalış

eline sağlık işte film ve diziye başlıcam birde age of empıres indirdim 1 film izler ders çalışırım sonra oyun oynarım neden dışarı çıkmıyosun diye sorarsan beylikdüzü hep apaçi artık :(

• Bi oyuna 400 lira verilir mi la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bende oyunlar bağımlılık yapardı ama hepsi maxsimum 1 ay sürerdi 2 aydır PC kullanmıyorum tabletten wattped e girip kitap okuyorum arada böle formms gidiyorum sosyal ağlaradatelden gidiyorum :) kol güzel oyunun ama beni kesmedi ya golf oldum 1 ayda sonra sıktı buraktım arkadaşa verdim çarı bu arada kızlar harbinden kol dan daha iyi aslında oda bir oyun;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnerHalil -- 20 Nisan 2014; 23:15:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ölüp,geri dirilmişsin.
  • sen kendine dur diyememissin ben çok rahat bir şekilde hem sosyal hayatımı hemde lole zaman ayırabiliyorum günde 1-2 maç arkadaşlarımla oldugu zaman 3-4 en fazla 5 maç atarım ama genelde 1 maç 2 maç atarım bazı günler bu bile olmazz
  • yeni csb yazari..

• quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

yeni csb yazari..

csb değil kardeşim %100 gerçek.
  • ben az kala üniye gidemiyecektim ya bu oyun yüzünden bıraktım da derse verdim kendimi

• Ahh keşke ben de kurtulabilsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: alt-ef-dört

quote:

Orijinalden alıntı: pijamaliabi

Çekilişe katılmak istiyorum.

O değilde ben de bağımlıyım ama senin gibi değil gerçi ailem müdahale etmese senin gibi olurum.

dostum ben ailemin karıştığı bölümleri pek yazmak istemedim karışmaz olurlarmı hiç babam modemi söküp işyerine götürdüğünde 2 gün eve gelmedim ilk kez babamdan tokat yedim (o tokat çok fena geldi ama) daha birsürü şey var bende çok maldım tabi ozamanlar.

Ya şöyle diyim pc den kalkıyorum tabletten twitch yayını izliyorum ders çalışırken hangi heroyu alsam düşüncesi oluyor bazen dersi bırakıyorum örnekler bunlar sadece. Ama yani derslerimi etkilediğini sanmıyorum çünkü lol olmasa başka bişe bulurum gene ders çalışmam. Asosyallik lolle ilgisi yok son 2 senedir zaten asosyalim.

• 15 yılımı oyunlara verdim. dediklerine katılıyorum senin gibi düşündüğüm çok zamanlar oldu fakat oyunların yeri başka be
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.