Şimdi Ara

Oyuna başlayacak varsa beraber başlayalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zaten Bıkkın Halim

quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

LYS bitimine 2 ay kaldı,ben de gelicem aranıza

Ama hiçbişey bilmiyorum,şu an eksilerdeyim.

Ömrümde hiç oynamadım,arkadaşlar bağımlısı olmuşlarda eskiden.Ordan biliyorum yani zevkli gözüküyodu ama

oyun 2008 de öldü hocam. suan oynancak haldemi bilmiyorum ama 2008de bitti bu oyun. fakat yazın bende dönucem ne olursa olsun oyunun hali

oyundaki hackçileri temizlemeye başladılar bayaaaaağ bir ban yiyen oldu. bence başlamanın tam sırası.yaza eşyalar baya bir fiyat yönünden pahalanır. koxpla para kasanlar teker teker uçuyor. şeriflik sitemi aktifleşecek 3-4 güne o zaman daha iyi olur diyorlar. c-east e beklerim :D

• Destanda başlarsanız clan kurup ardreamda takılabiliriz. Ben oynuyorum şuan fakat ekip yok o yüzden fazla sarmıyor.
  • bende destandayim,
    is dolayisiyla sadece aksamlari 20:30 dan sonra ve cumartesi - pazar günleri onlineyim, d1 de oluyorum sürekli, nick TatverdachT, ardream rogue.
    yardimci olabilecegim konu olursa cekinmeden pm atabilirsiniz
  • destanda baslıcak arkadaşlar warsa yada oynayan bana pm atabılırmı bende geleyım bı clan olusturalım
  • Arkadaşlar hepinize başarılar fakat şuan oyunun durumu gerçekten kötü. Resmi foruma bakarsanız herkes NTTGame den şikayetçi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.