Şimdi Ara

Oyuna dönüş / Hangi server? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rosetta gelmeyin hiç bir şey yok. Ardream boş, rlb boş cz biraz dolu oda pk dönmüyor. Farm yok, pazar berbat ve daha kötüsü millet rosettadadan çıkmanın yolunu arıyor. Piyasa full varını yoğunu satıp gitmeye çalışıyor. Savaşlar ise bir acayip. Bir emc ye basıyorlar bir lufere. Sanki anlaşmışlar. Kazanan taraf basıyor, kaybeden taraf çarı ya eslantta park ediyor ya da maradonda pazar açıyor. Savaş zamanları pazarın en yoğun olduğu zamanlar

Bırakma eşiğine geldim. Keyifsiz. Bir ayda gördüklerim bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Areste adama rastlamazdık. toplasan 3 5 kişi dolaşırdı. Hiç aklımdan çıkmıyor. Yeşil bir yüzük vardı adını bile unuttum. Bir gün goblindi sanırım onları kesiyorum. kutu topluyorum amaçsızca. Bir baktım çantada bu yüzük var. 2 tane. Takılmıyo da. Dedimki bu ne takamıyom da. Gittim satacam markete. İnternet cafede bir çocuk görmüş. Nasıl hışınla fırladı dur napıyosun diye :D Meğer çok pahalı bir itemmiş. Pazar kurup 1.5m den satmıştım tanesini. Hey gidi günler hey. Kutu toplayan hayvanlar çıktıktan 2 ay sonra bırakmıştım oyunu. Charlarım duruyormudur ki? 80 wariror 78 buff 68 asasian 79 mage vardı. Acaba silinmiş midir ki?
  • Destan kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.