Merhabalar oyuna girdiğimde ilk 1-2 dakikası hiçbir sıkıntı yokken daha sonradan ekranım donuyor fakat arka planda oyun devam ediyor müzik ses efektleri hatta tuşlara bastığımda karakterin verdiği tepkiler felan hiçbir sıkıntı yok alta alabiliyorum kapatabiliyorum bütün driverler'ı windows update'leri güncelledim nvidia denetim masasından da her şeyi yüksek performanslı nvidia işlemcisi yaptım fakat hala çözemedim
bilgisayarımın modeli Pavilion Gaming 15-BC507NT
sanırım kimse de böyle bir şey olmamış heralde şimdiye kadar
windows gunluklerınde oyunda hata aldıgınız anı bulun hangi hatayı vermiş koduna bakın ordan bir yol izleyin..bu sorun butun oyunlardamı oluyor oyunla ilgili bir problemde olabılır
quote:
Orijinalden alıntı: cuhuku
windows gunluklerınde oyunda hata aldıgınız anı bulun hangi hatayı vermiş koduna bakın ordan bir yol izleyin..bu sorun butun oyunlardamı oluyor oyunla ilgili bir problemde olabılır
hocam tek bir oyunda olmuyor donanımlarda da sıkıntı gözükmüyor oyun devam ediyor tuşlara bastığımda karakter tepki felan veriyor ama ekran donuyor işte
windows günluklerınde hata olması lazım muhakkak sistem bölümünde oyun sırasında aldıgın hataya bak