Şimdi Ara

Oyuna Girememe Sorunu ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Launcher açıp, "Start" buttonuna tıklıyorum. Launcher hiç kapanmadan Silkroad Guard yükleniyor. ancak oyuna giremiyorum. Ne yapabilirim ? -Launcher kapanmıyor. Sabit bekliyor-

• Game Guard kapanıyormu peki? Bu sorunu genelde netin yavaş olduğu zamanlar olduğunu düşünüyorum
  • Aynı sorun bende de oluyor.Eğer şimdi söyleyeceklerimi yapmazsanız,oyuna girme şansınız olmaz,o launcher öyle durduğu yerde kalır.Şimdi adımları söyleyeyim;

Başlat>Çalıştır>Regedit>HKEY_LOCAL_MACHİNE>CurrentControlSet>EagleNT

EagleNT'ye sağ tıklayıp İzinler'e tıklayın.Açılan pencereden Ekle-Geliştir-Şimdi Bul'a tıklayın.Listeden Everyone'ı seçip tamam deyiniz,bilgisayarı yeniden başlatınız,sonra tekrar aynı şekilde üstteki adımları uygulayıp,listede olan Everyone'ı seçip kaldır diyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mass_Effect

Aynı sorun bende de oluyor.Eğer şimdi söyleyeceklerimi yapmazsanız,oyuna girme şansınız olmaz,o launcher öyle durduğu yerde kalır.Şimdi adımları söyleyeyim;

Başlat>Çalıştır>Regedit>HKEY_LOCAL_MACHİNE>CurrentControlSet>EagleNT

EagleNT'ye sağ tıklayıp İzinler'e tıklayın.Açılan pencereden Ekle-Geliştir-Şimdi Bul'a tıklayın.Listeden Everyone'ı seçip tamam deyiniz,bilgisayarı yeniden başlatınız,sonra tekrar aynı şekilde üstteki adımları uygulayıp,listede olan Everyone'ı seçip kaldır diyoruz...

yanlış anlaşılmasında ben olsam bunu yapmazdım. Çünkü firewallı herkeze açık hale getiriyor anladığım kadarıyla.Bi sistemi iyi bi virüs-spyware programıyla tarat önce sonra bunu dene

• Ben bu konu hakkinda epey bir arastirmada bulundum,bu yoldan baska bir cozum yolu bulamadim.Suana kadar herhangi bir sorunla karsilasmadim,sistemimde antivirus programi mevcut ve hergun duzenli olarak tarama yapiyor.Kotu bir niyetim yok,sadece yardim etmek istedigimi belirtmek isterim,ama bu uygulamayi isteyen uygular,istemeyen uygulamaz.
  • aynı sorunu bende yasıyorum kafemde bazı masalarda bu sorun yok ama bazı bilgisayarlarda var neden anlamıyorum
  • arkadaşlar lütfen yardım napsam olmuor dedikleriniz yaptım olmadı format attım olmadı sildim yükledim olmadı silkroad açıom start tıklıom görev yöneticisine cilient gelio anında geri kayboluo louncer ölece masaüstünde beklior kaybolmuor lütfen yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun Açamama sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ihtimal windows ara patchleri atlıyor.Siteden fll client indir dene birde.
  • bende eaglent yok napabilirim acil yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberabi

bende eaglent yok napabilirim acil yardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende de mi aynı sorun var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.