zaten arkadaşlar oyun tamamen kapalı olsa start ı göremeyiz oyuna alıyoki arada start çıkıyo ve yavaş yavaş girmeye başlıo halen da böyle gİRİYORUM AMA P2 VEYA P3 TEN BACK ÇEKİP P1 E GİRMESİ BAZEN OLMUO NE OLSA PREMİUM OLMAYANLAR P1 E GİRMESİ ZOR O YÜZDEN BAZEN BACK ÇEKİNCE GİRMİYOR Saygılar UMARIM BİR DAHA KONU AÇILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: fenerbance0
Umarım artık konu açılmaz , Şuan p1 deyim nasılmı ,,
BAKIN normal oyuna girer gibi giriyoruz Launcerden START mı yok kapat tekrar dene launcer ı START gene mi yok TEKRAR DENE START çıkana kadar START çıktımı gir oyuna GİRDİN XTRAP HATASI çık gene gir denedikçe hatalar azalmaya başlıyor arkadaşlar EET XTRAP I GEÇTİNİZ sıra server lara geldi ör:p1 girdiniz login failed direk alt F4 girin 2 ,3 denemede sizi alıcak srverlara
UĞRAŞMADAN GİRMEK İSTİYORSANIZ ,P2 YADA P3 E GİRİN VE CHARINIZ ÇIKINCA BACK ÇEKİN P1 E TEK ATIYO
VE İİ OYUNLAR ARKADAŞLAR
saol
oyundayım c1 senin dedigini ben dün yapıodum bi topic acıcaktım ama ilgi görmez ve ban gibi smiley kullanıp kafamı bozarlar diye acmadım not: dedigim gibi su an 12.55 oyundayım c1 biraz kisi var
o2deyken aynı olayı yaptım olmadı ama senin yazını görmeden önce yapmştm
girdim failed verdi
zaten bundan baka yöntemle girilmiyor
saoL qiRDim
kesın çözüm deill senden önce de cok topıc açıldı ama sonuc başarısızzzzzzz
ben yapamdıom
adam doğru söylüyo bende hep böyle giriyorum denedikçe hatalar azalıyor oyuna girmek istemiyorsanız inanmayın adam güzel bir paylaşım yapmış
quote:
Orjinalden alıntı: fenerbance0
Umarım artık konu açılmaz , Şuan p1 deyim nasılmı ,,
BAKIN normal oyuna girer gibi giriyoruz Launcerden START mı yok kapat tekrar dene launcer ı START gene mi yok TEKRAR DENE START çıkana kadar START çıktımı gir oyuna GİRDİN XTRAP HATASI çık gene gir denedikçe hatalar azalmaya başlıyor arkadaşlar EET XTRAP I GEÇTİNİZ sıra server lara geldi ör:p1 girdiniz login failed direk alt F4 girin 2 ,3 denemede sizi alıcak srverlara
UĞRAŞMADAN GİRMEK İSTİYORSANIZ ,P2 YADA P3 E GİRİN VE CHARINIZ ÇIKINCA BACK ÇEKİN P1 E TEK ATIYO
VE İİ OYUNLAR ARKADAŞLAR
aynen.bende boyle gırıyorum
hep xtrap hata veriorrr
bnm yaptıklarımdan farklı bşy yoık ama yinede teşekkürler :D
olmuo ki
BAKIN ARKADAŞLAR GİREMEYENLERİN ÇOĞU EMİNİM BİRKAÇ KERE DENEYİP SIKILIYORLAR VE BIRAKIYORLAR.OYUNUN ÇOK HATASI VAR BİLİYORUM SIKILMAMAK ELDE DEĞİL . BİRAZ SABREDİN VE CHARINIZ SİZE EL SALLICAK
quote:
Orjinalden alıntı: IIIFoReWeRIII
ALLAHHHHHHHHHHHHHHHH OLEYYYYYYYYYYYY GİRDİM
bizde deniyelim bismillah!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme