Şimdi Ara

Oyuna Girerken Hata alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler oyuna girerken bu 2 hatayı ardı ardına alıyorum

• bende sadece ilk hatayı alıorum bilen varsa çözümünü fena olmaz
  • Galiba oyunu filefront linkinden indirmişsiniz, o link bozuk(aslında girebilen 1-2 kişi var ama indirenlerin çoğu giremiyor)
    Size tavsiyem mega upload linkinden indirmeniz link zaten ottoman ın konusunda mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 6 Şubat 2009; 19:38:54 >
  • M-E-G-A-U-P-L-O-A-D'dan indirdim siz bana bir iyilik yapıp gameguard klasörünü uploadlayın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_BlackLord_-_ -- 6 Şubat 2009; 19:41:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _-_BlackLord_-_

M-E-G-A-U-P-L-O-A-D'dan indirdim siz bana bir iyilik yapıp gameguard klasörünü uploadlayın lütfen

game guard uploadlanılabilicek bir şey değil işte koruması şusu busu falan var.
    Ottomanın konusunda patch vb vardı onları indirmeyi denedinmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 6 Şubat 2009; 19:45:02 >

• DENEDİM SORUN GAMEGUARD KLASÖRÜNDE SONUNA BAKIYORUM GERÇEK SORUN O SEN Bİ UPLOADLAYIP AT BAK GİRİCEM OYUNA Bİ KERE SÖZÜMÜ DİNLEYİN YAW
  • quote:

DENEDİM SORUN GAMEGUARD KLASÖRÜNDE SONUNA BAKIYORUM GERÇEK SORUN O SEN Bİ UPLOADLAYIP AT BAK GİRİCEM OYUNA Bİ KERE SÖZÜMÜ DİNLEYİN YAW

Kardeşim anlamıyormusun, adı üstünde "game guard" bir çeşit anti hack programı, sen bu dosya ile oynanabileceğinimi düşünüyorsun. Eğer bu dosya uploadlanabilicek kadar güvenliksiz bir şey olsaydı şu anda çoktan game guard kırılmış ve oyun hack programları ile dolu olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 6 Şubat 2009; 19:55:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw aga onun içindeki bazı dosyalar eksik ondan giremiyorum
  • quote:

yaw aga onun içindeki bazı dosyalar eksik ondan giremiyorum

İşte benimde demeye çalıştığım şey eksik dosya olsa bilke jormal bir yolla odosyaları yerine koyamiyacağın
  • sen atsan bi görürüz koyuyozmu koyamıozmu
  • ben oynamıyorum
  • Uploadladım ama ben de pek olacağını sanmıyorum...
    http://r apidshare.com/files/194806599/GameGuard.rar.html
  • kardeş sağol sayende 2. hatayı almıorm şimdi ilk hatayı alıorm sadece
  • beyler 1. hatayı düzeltmeyi bilen varsa lütfen yazsın
  • Arkadaşım Hiç Bişey Açık Değilken Aç Bi Oyunu Ben Öle Yapınca Oluyodu Galiba
  • antivirus programın varsa onu devre dışı bırak dene hiç bişe olmuyorsa baştan kur oyunu hadi bakam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalgarurumon -- 7 Şubat 2009; 12:18:00 >
  • metalgarurumon deniyorum şimdi baştan kuruyor olmazsa napıcam
  • olmassa bi daha bastan indir en garanti yol

oyunun sitesinden indir ama cok yavas iner ordan...
  • artık giriyorum kardeş yeni konuma bi cevabın varsa yeni konuma bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.