Bildirim
Oyuna girince en fazla 10 dakika sonra Dc yiyorum..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bendede aynı sorun vardı modemi resetledim + modemin fişini çektim falan bir daha olmadı -
doStum Avrupa Hatlarında Sorun Var Bugun Baya Bi Ağır zati İnternet
Biraz İdare Etmek Lazım -
Teşekkürler denicem.. Evet biraz yavaştı internet ben de virüsten oluyor sandım tarattım.. Ama bi tek bende olmuyormuş.. :) -
quote:
Orjinalden alıntı: Psycho.Sensei
Teşekkürler denicem.. Evet biraz yavaştı internet ben de virüsten oluyor sandım tarattım.. Ama bi tek bende olmuyormuş.. :)
Hiç Kafana Takma doStum Onunda TTNET'inde Canı Cehenneme O iki Şirket Bir Para Kazanmayı Bİlir.
Zati Haksızmıyım ? -
aynen dostum ya bendede dc sıkıntısı var :( modemi resetledim ama sıkıntı devam... -
Arkdaşım DC yle ilgili sorunu cözemezsin ama yavaşlatabilirsin.Daha az sıklıklarla dc olmasını sağlayabilirsin.Bu gibi oyunlar için artık Türk portları yetersiz kalıyor yabancı bi porttan girmek farklı bi Launcher kullanmalısın.Bu UK portundan bağlanmanı sağlayacaktır DC lerdeki azalmayı fark edersin bn kendimde denemiştim bunu dikkate deger bi fark var.Umarım sende de işe yarar.Bununla oyuna girmeyi dene...
İyi Oyunlar
http:/rapidshare.com/files/239732975/Launcher_UK.rar.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X