quote:Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong aylık bir ödeme yapmıyorum eğer indirimi yada gelen skini beğenirsem çekiyorum mesela yeni thresh skini - officer ciat instabuy Hocam yein thresh skini belli bir süre mi satışta olacak eğer öyle ise cs riven kadar değerli olur mu ?
quote:Orijinalden alıntı: Pancar Suyu quote:Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong aylık bir ödeme yapmıyorum eğer indirimi yada gelen skini beğenirsem çekiyorum mesela yeni thresh skini - officer ciat instabuy Hocam yein thresh skini belli bir süre mi satışta olacak eğer öyle ise cs riven kadar değerli olur mu ? büyük ihtimal riven kadar etki etmez şimdi herkes akıllandı alırlar. satışı cs riven gibi olur.
quote:Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong quote:Orijinalden alıntı: Pancar Suyu quote:Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong aylık bir ödeme yapmıyorum eğer indirimi yada gelen skini beğenirsem çekiyorum mesela yeni thresh skini - officer ciat instabuy Hocam yein thresh skini belli bir süre mi satışta olacak eğer öyle ise cs riven kadar değerli olur mu ? büyük ihtimal riven kadar etki etmez şimdi herkes akıllandı alırlar. satışı cs riven gibi olur. Yok hocam ilk defa oyuna para harcadım eğer satarsam verdiğim kadara satmak isterim o yüzden sordum