Şimdi Ara

Oyuna kaç para harcıyorsunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong

aylık bir ödeme yapmıyorum eğer indirimi yada gelen skini beğenirsem çekiyorum mesela yeni thresh skini - officer ciat instabuy

Hocam yein thresh skini belli bir süre mi satışta olacak eğer öyle ise cs riven kadar değerli olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pancar Suyu

quote:

aylık bir ödeme yapmıyorum eğer indirimi yada gelen skini beğenirsem çekiyorum mesela yeni thresh skini - officer ciat instabuy

Hocam yein thresh skini belli bir süre mi satışta olacak eğer öyle ise cs riven kadar değerli olur mu ?

büyük ihtimal riven kadar etki etmez şimdi herkes akıllandı alırlar. satışı cs riven gibi olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pancar Suyu

quote:

büyük ihtimal riven kadar etki etmez şimdi herkes akıllandı alırlar. satışı cs riven gibi olur.

Yok hocam ilk defa oyuna para harcadım eğer satarsam verdiğim kadara satmak isterim o yüzden sordum

• ben zor skin begenen bırıyım ayda degıl yılda ancak bır ıkı tane skın alıyorum oda begenırsem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.