Şimdi Ara

OYUNA NE OLDU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beramus1 de ne npcler ne czde kuleler hiç biri çalışmıyor yaklasık 2 saat oldu hala bi değişiklik yok diğer serverlerdede durum aynımı acaba
    kuleler calışmayınca hh townda bize kaldı tabii :D
     OYUNA NE OLDU ?

• gayet normal bir durum.eğer bir sorun olmasaydı oyuna ne oldu diye konu açman lazımdı
  • Bende daha yeni DİEZ ardream indim 1 tane bile karus yok 7 el morad vardı bir anda dc oldu şimdi çar askıda
  • ara ara oluyor böyle vakıalar geçer :)
  • uf olmuş
  • Birisi bir AI Server bugı bulmuş istediği serverda AI serverı kitleyebiliyor ama bir bulursam sistemi çok hoş olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elky

Birisi bir AI Server bugı bulmuş istediği serverda AI serverı kitleyebiliyor ama bir bulursam sistemi çok hoş olacak :)

sadece zuhauhauhauh diyorum

ama bu oyuna hersey müstehak

illaki kapanmasi lazim bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 27 Mayıs 2010; 1:15:04 >
  • @IRomst3r
    Madalyalarımı, Kronos dahil her serverda 40Biner adet olarak tek bir ID de tutuyordum ama 999 yedi bir süre önce ne yaparsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

gayet normal bir durum.eğer bir sorun olmasaydı oyuna ne oldu diye konu açman lazımdı

• Birisi cikipda su oyununun server iin fisini cekse oyle buyuk bir sevaba girerki anlatamam. Turkiye nin kalkinmasina buyuk bir katki yapmis olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.