Şimdi Ara

Oyuna Tekrar Başlayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Metin2 ye seneler sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. En son oynadığım zamanlar beta, simya, kuşak, pet, binek vs. hiçbiri yoktu. Şimdi şöyle bir bakınca zaten sadece level ve item yapması zordu. Bu kadar yeni sistem gözümde büyüdü biraz. O yüzden 2 tane sorum var:

1) TR de mi başlasam PVP de mi? Karar veremedim bir türlü. TR biraz pay to win olmuş. Eskisi gibi para yatırmadan bir yerlere gelinemiyor sanırım.

2) TR başlarsam hangi server başlamalıyım? Cevap Anadolu veya Turkey olacaktır. Hangisi daha kalabalık ve hangisi daha yeni?

• Tr başlarsan turkey başlaman daha mantıklı bence daha kalabalık gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben bu serverde 2k hpli tek efsun itemi 2 wondan aldığımı hatırlıyorum. Sen yine güzel bir zamanda başladın. Diğer serverler belki daha ucuzdur ama Turkey böyle.

• TR tavsiye etmem.Çünkü Tr biteli yıllar oldu.Hala yok bitmedi diyen varsa Pikachu gibi camdan atlasın.
    Çok oynamak istiyorsan PVP serverleri dene.Ben arada bir oynarım İtem ve seviye max yapınca başka servere geçiş yaparım.
    Amaç eğlenmek ise bu şekil en güzeli.
  • Yav baslama valla bak zaman oldurmekten baska bisey degil bosver

• Bugün bakayım dedim indirdim meraktan
    Oyunda ws atacak adam bulamazsın hepsi ful +ful çar dizmiş çünkü ticarethaneye dönmüş 10 tane mesaj geldi baktım hepsi 100 m 7 tl gibisinden mesajlar :D
    Eski tadı yok hocam başka oyunlara yönel zaman kaybı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.