Mesela bir tane enstrüman yeteneği ve şarkı söyleme yada dansçılık yeteneği.Temel ve profesyonel şovmenlik.Bir tane müzik yeteneği.Eğer şarkı yazarsan temel şairlik ve temel bestecilik.
bu oluler dıyarını gezmek kabıle kurmak vs nasıl oluyor ?
ölüler diyarını unut.zeka vs. düşürüyor çok fena.
kabile kurmak istiyorsan kabile tüyü ve temel liderlik yeteneğine ihtiyacın var.kredi alıp kabile tüyü için kullanabilirsin.
Peki bu zombie oldurme ısı nedır ?
Onun için vip olursun öncelikle.Sonra her yılın belli bir günü patikaya girersin temel ateşli silahlar yeteneğin ile ve yanındaki silah ve tüfek kovanları ile kendiliğinden zombi öldürürsün.
peki bu haiku nedir patlatıp duruyorlar ne ıse yarıyo ? bıde bol konser yapmak ıyı mıdır yanı ben hemen yarına konser alıyorum bazen bu kotu mu ?
bana acil 3000 dolar lazım nereden bulucam :) los angelesta konser almısım oraya ucmam lazım ıptal etmek ıstemıyorum etkılenmıyım dıye..
Bak öncelikle yeteneklerin falan yeterli olmadıkça bence konser verme. Haiku bildiğim kadarıyla şöhret artırıyor. Konserleri 2 ay sonrasına al başka türlü bilet satamazsın.
Peki ruh halını ıyı yapmak ıcın oncelıgım ne olmalı ayrıca yetenegımı kac yıldızdan sonra degıstıreyım mesela suan temel tellı ensturuman alıyorum bas gıtarı kac yıldız olunca alayım ?
Alışveriş yapmak(bu ruh hali artırır şöhret kazandırır) Sabaha kadar dans etmek(bu ruh halini artırır sağlığını düşürür şöhret artırır.) Yürüyüşe çıkmak(bu hem sağlığı hemde ruh halini artırır)
Bence tüm yeteneklerin 7 yıldız olana kadar üniversitede dur daha sonra yanına güvenilir birini bulunca turneye çık.Turne sırasında yeteneklerini geliştir. (Bu konuda başka kişilerdende yardım al çünkü bu kısımda emin değilim)
Ben suan takılmayı sectım o nasıl etkılıyor bu arada benım yeteneklerım pop 1 yıldız temellı tellı ensturumanlar 3 yıldız temel davranıs 4 yıldız ve suan bas gıtar dersı alıyorum yanlıs mı yapıyorum temel tellıyı 7 mı yapayım ?
bu guc kaynagı ne oluyo grubumdakı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Varanger
Ben suan takılmayı sectım o nasıl etkılıyor bu arada benım yeteneklerım pop 1 yıldız temellı tellı ensturumanlar 3 yıldız temel davranıs 4 yıldız ve suan bas gıtar dersı alıyorum yanlıs mı yapıyorum temel tellıyı 7 mı yapayım ?
Bu konuda fazla birşey bilmiyorum ama turneye çıkmadan 7 olsun yeter bence.
Güç seviyesi arttıkça konserlerde onu kullanarak konser seviyeni artırabilir yada repertuarını çoşturabilirsin veya teknik elemanların moralini artırırsın.
nasıl kullanabılırım kı bu guc sevıyesını ?
O tamamen dolduğunda seçenek çıkar.
Peki mıllet 3000 dolar falan maası nasıl alıyor allah askına ?
bide bu caylak puanları daha ne kadar gelır ? 10. gunumdeyım
Maaşlar şehirlere ve mekan sahibinin cömertliğine kalmış mesela:
Bir mekan sahibi isterse 5000'lik aşçı ilanı verir.İsterse 300'lük doktor ilanı verir.Benden sana tavsiye budapeşte bükreş belgrad buralarda maaşlar boldur.
Çaylak puanları 20.günde bitiyordu galiba ama yanlış olabilir.