Şimdi Ara

oyuncu kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunu 2 seneyi aşkın süredir oynuyorum 1000 den fazla maçım vardır bu konuda bişeyler söyleyebilecek düzeyde görüyorum kendimi kısacası.diyeceğim şu ki artık solo maçlara girmekten nefret ediyorum.oyuncu kalitesi 2 sene önceki haline göre berbat geçen seneki duruma göre çok kötü.gün geçtikte berbatlaşmaya devam ediyor nasıl düzelcek bu durum bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz bu konuda.eskiden ranked maçlara girdiğimizde herkes GERÇEKTEN proydu lafta değil.ranked girerken 2 kez düşünürdü insanlar neden böyle bi düşünceye sahip çözemiyorum adam ilk kez oynadığı heroyla bile ranked giriyor yoktu böyle şeyler.bu forumdada var eminim böyleleri eğer bunu okuyorsan ve çok iyi olmadığın heroyla ranked giriyorsan proyum diye gezme ortalıkta bırak şu oyunu

• Öncelikle oyuncu sayısı artıyor. Bu artışa bağlı olarak her tipten oyuncuda çıkabiliyor ki , şuanda acayip bir hırs var herkeste rankedda birşeyler yapabileceğini sanıyor herkes. Doğru düzgün oyunlar oynamak istiyorsan takım oluşturup ranked atmayı dene ya da kendini zorla 1800 ,1900 lara çık en azından daha az rast gelirsin istemediğin insanlara.
  • sonuna kadar haklısın bazen aklıma keşke cüzi bir miktarda paralı olsa diyorum..artık türkiyede okullarda tatil ne kadar ortaokul, liseli varsa doluşur ..önceden hafta sonları oynamazdım şimdi hafta içi gündüz leride haram..
  • Bir internet kafeye gittiğiniz zaman artık zaten oyunun kitlesinin yavaş yavaş düştüğünü görüyorsunuz.
  • aynı dertten muzdaribim arada herkesin feedlediği maçlar olur ama feedlemeye devam etmemek önemli minion kesersin,2 ks atarsın,orman temizlersin yaparsın bir şeyler oyuna katkı yapmaya çalışırsın ama adam feedledyince bilerek feedlemeye devam ediyor.Feedleyen adama kızmam ama bilerek yapanlara uyuz oluyorum.Bir de rankedda ben her zaman en iyi oynadığım heroları oynamaya çalışırım bazıları senin de dediğin gibi hero denemeye ranked giriyor hadi normal oyun da hero denemene bişi demem de (customda denemesini isterim ama neyse bu da kabul) ranked da yapma bari elo kasıyoruz şurda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 16 Haziran 2012; 3:48:01 >
  • Bırak ya oynanmaz lol mol.2 hesabım var ikisindede az önce alt f4 çektim uyuz gerizekalı tipler var.hepside benim takımıma denk gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.