Şimdi Ara

Oyuncu kasası(Q6600, HD6950 ve dahası...) =1100TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kastamonu
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    VTX HD6950 2gb olan modellerinden: 480tl
    High power 650w psu : 120tl
    Intel Q6600cpu 2.40ghz (overclocklu 3.20ghz stabil) : 200tl
    Gigabyte GA-P35-S3G anakart : 100tl
    Tuniq Tower 120 Extreme soğutucu: 80tl
    4GB DDR2 1066Mhz 2x2GB Reaper OCZ ram: 70tl
    WesternDigital 1001FALS 1TB sataII HDD: 170tl
    Akasa ZEN kasa : 50tl
    LG DvD sürücü : 20tl

Toplam istediğim fiyat ise 1100tl.

Sitede hiç referansım olmadığından güven sorunu olabilir bunun için Konya-Isparta-Ankara illerinden aracı ayarlıyabilirim yakın arkadaşlarım var. Yada gittigidiyordaki hesabımda 9olumlu satışım var hiç bir sorun yaşamadım yaşatmadım.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/yuksek-kalite-oyun-kasasi-hd6950-q6600-52725829

Sistemde hiç bir sorun yoktur overclocklu gayet stabil bir şekilde sorunsuz kullanıyorum. Bilgisayarı satıp 3-4 ay kendimi sanal alemden uzak tutup kpss sınavına hazırlanmayı düşünüyorum sonrada zaten leptop almam gerekeceğinden mümkün olursa kasayı elimden çıkarmak istiyorum. Fiyatlar hakkında kabataslak bir araştırma yaptım eksik fazla bir fiyat koyduysam uyarılarınızı bekliyorum.
    ''Parça olarak satış düşünmüyorum ama konu altında ben şu parçaya ben şu şu parçaya talibim gibisinden bi kaç müşteri çıkarsa yani sattığıma uğraştığıma değecek şekilde denk giderse neden olmasın ileriki günlerde...''
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker484 -- 18 Şubat 2012; 16:40:58 >

• Fiyat ve açıklama güncellenmiştir. Fiyatları çok mu yüksek yazdım acaba kimsenin ilgisini çekmedi
  • iyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

garanti durumlari nedir parcalarin?

Psu-Ekran kartı-Soğutucu 10-11aylık kullandım hdd de 20ay falan kullandım onların garantisi var diğer parçaların bitmiş durumda. Faturalar yok sanırım atmışım ama garanti belgeleri cdler yanında gelen ek parçalar kutuları falan duruyor herşeyi...
  • Cihaz ''Perosma'' nickli arkadaşamıza satılmıştır güle güle kullanması dileğimle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.