Şimdi Ara

Oyuncu koltuğu tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda evdeki sıradan sandalyeden dolayı sırtım ağrımaya başladı online derslerde rahat ettirecek arkaya yaslanabilir terletmeyecek tavsiye edebileceğiniz iyi bir oyuncu koltuğu, yönetici kolutuğu vb. Bir şey var mı?
    Bütçem 600 tl en fazla
    Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Plastik bı sandalye ve yumuşak kılıf alarak sorununu çözebilirsin

• Hocam derste yorulunca arkaya kendimi yatarak bir salmak istiyorum plastik sandalye yatmıyor ki

• Up

• Para bol geldiyse bana yollayabilirsin kardo

• İkea dan markus sandalye almıştım 300 liraya sımdı baktım 1300 lıra olmuş onu tavsıye edecektım ama bu fıyat nedır ya. 6 yıl oldu alanı sanırım.

• taytay123 kullanıcısına yanıt
    Günde 6 saat metal sandalyede otururunca omuzlarım ağrıyor buna verdiğim paraya acımam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuncu Koltuğu vs Ofis Koltuğu
    2 yıl önce açıldı
    oyuncu koltuğu tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 600 TL'ye oyuncu koltuğu dedin mi anca tahta sandalye bulursun sakın diyeyim 1.300 aşağı bütçeyle oyuncu koltuğuna bulaşma

600 TL'ye yönetici koltuğu al geç sadece görünüş olarak kaba durur fakat rahatlık olarak misss.

Kendim hem 700 tllik oyuncu koltuğu denilen tahtalardan hemde 1500 tllik xdrivelerden kullandım. xdriveler gayet güzel görünüş olarakta hoş fakat pahalı

Şuan kullandığım koltuğun linkini atiyorum yaklaşık 19 aydır kullanıyorum çok rahat ileri geri yatabiliyor ben hafif geri yatık kullanıyorum. Bende terleme yaşatmadı fakat yaşadığın bölge sıcak iklimse yazın terletebilir diye düşünüyorum bana göre gayet rahat ben alırken 410 tlymiş

https://www.n11.com/mobilya/ofis-mobilyasi/ofis-koltuk-ve-kanepe

• mahmutt159 M kullanıcısına yanıt
    Yaşadığım bölge İstanbul iklimi hocam,
    Terletme kesin yapmıyor değil mi suni deri olması beni biraz şüphelendiriyor çünkü terleme çok rahatsız eder beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkanq4

Yaşadığım bölge İstanbul iklimi hocam,
    Terletme kesin yapmıyor değil mi suni deri olması beni biraz şüphelendiriyor çünkü terleme çok rahatsız eder beni

Aman aman onu alma sakin öyle bir pişersin ki sirtinin izi cikar ben bunu 300 tl iken almiştim 6 ay sonra ayaklari bozuldu yetmedi ileri geri bozuldu soyuldu hersey oldu önermem kesinlikle diger 2 arkadasimada bundan aldik aynisi oldu cok dandik birsey ve bel agrisi yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 15 Ekim 2020; 6:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerebileceğiniz var mı peki hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.