Şimdi Ara

Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle sanırım konu açılmamış bir kere daha yazmıştım opera mini sorun çıkarıyor bazen eğer konu açılmış ise çok özür dilerim.
    Ben 200 TL yi aşmayacak iyi diyebileceğiniz ve sesi iyi alan bir mikrofonu olan kulaklık arıyorum Logitech G230 (145 TL) gördüm ama size de bi danışmak istedim. Tekrar eğer konu açılmışsa özür diler şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up up

• Uppp

• Kimse yok mu burada geceden beri mobil ile gir çık işkence

• Up ama millet neden kimse bakmıyor

• Arkadas bu ne yaa kimse bakmıyor lütfen konumu silin

• Merhaba bende zamanında çok araştırmıştım Logitech G230 kesinlikle parasını sonuna kadar hak ediyo kenarları demir kablosu çok uzun sağlam şık ve mikrofonu çok iyi ses alıyo aynı zamanda elastik bişey yamuluyo ama çok abanırsan kırılabilir mikrofonun katlanıp kaldırılabilmeside güzel bişey. Vatanda rahatlıkla hafta sonu 145 tlye %30 indirim varsa 135 e filan alabilirsin

Diğer bi önerim ise Creative Fataility
    G230 la karşılaştırılması saçma olur ama fiyatına göre gayet iyi bi kulaklık Vatanda 105 tl %25 indirimle
    bu kulaklıkta sesi gayet iyi iletiyor ama G230 daki gibi kenarları sağlam değil ayrıca mikrofon olarak G230 daha iyi benim aklımda Fatality ile ilgili olarak mikrofonun çıkarılabilir olması kaldı mesela müzik dinliyceksen çıkarıyosun mikrofonu müziğini dinleyip geri takabiliyorsun.

Bana sorarsan 30-40 lira fazla verip G230 al derim bir kulaklığa bundan fazla para vermek saçma olur ama ben illa pahalı bişey almak istiyorum diyorsan SteelSeries Flux var bu kulaklığın özelliği hem müzik hemdeoyuncu kulaklığı olması Gameekstradan 200 tlye alabilirsin bu kulaklık iki tane kablodan oluşuyor biri müzik için (mikrofon yok) öteki ise oyun için kablonun üzerinde mikrofon var ama oyun kulaklığında mikrofonun kablo üzerinde olması bence yanlış.

Dediğim gibi bana kalırsa G230 al derim ama param yok dersen 105 tlye Creative Fatality seni götürür.

• Öncelikle çok teşekkür ederim sonunda biri baktı konuya şu an mobildeyim dün bilgisayara girme şansım oldu G430 haftasonu 170 liraya denk geliyor onu alacağım ama indirimle daha da iyi bir kulaklık bulursam onu alacağım tekrar çok teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.