Şimdi Ara

Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi (Çok Acil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
19.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim ben gamepower luna 7.1 kullanıyorum ,ben burdan aldım, memnunum inceleyebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyselakalin -- 1 Şubat 2019; 19:35:56 >

• kardeşim ben gamepower luna 7.1 kullanıyorum ,ben burdan aldım, memnunum inceleyebilirsin..
    GamePower Luna Siyah 7.1 RGB Gaming Kulaklık
    GamePower Luna Siyah 7.1 RGB Gaming Kulaklık
  • Gamepower Luna RGB 7.1 PRO - James Donkey 710 7.1 hangisi.
  • Hocam nerdeyse burda yazan tüm oyuncu kulaklıklarını kullandım pahalıdan ucuza benim için hobidir al sat yapar değiştiririm sürekli sennheiser üstüne kulaklık yoktur game one al geç derim hyperX cloud revolver S yazmışsın birde onuda öneririm fakat pedler acayip büyük uzun saatler oyun oynuyorsan pek önermem ama ses kalitesi olarak severim. Ama ben daha çok hafif saatlerce yormayan kulaklıkları tercih ederim tryhard bir oyuncuysan zaten 7.1 i kullanmamalısın tüm prolar stereo kullanır. Ama hem iyi hem hafif hem rahat hem ergonomik olsun dersen benim her yönden sevdiğim kulaklık hyperX Alpha serisidir teknolojiside çok iyidir. HyperX Alpha S alabilirsin bence hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cnytkyz C kullanıcısına yanıt
    stero kulaklık konusunda öneride bulunabilir misiniz?

Ben 7.1 almayı düşünüyordum tabi 2. el olarak :)
    Bütçem az olduğu için. Daha çok ürünlerin 2. eline bakıyorum ona göre bir ürün tavsiye edebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.