PROFESYONEL KULAKLIK TAMİRİ YAPIYORUZ |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
PROFESYONEL KULAKLIK TAMİRİ YAPIYORUZ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhabalar. Ben bursa/inegöl de oturuyorum. Klavyemi daha yeni aldım gamepower ogre rgb mekanik klavye daha yeni almama ragmen a ve w tusu arada basmıyor size klavyeyi göndersem yapabilirmisiniz tesekurler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar, mesajla sık bakamıyoruz, telefonla iletişim kurmanızı rica ederiz. Yardımcı oluruz, ulaşırsanız ayrıntılı bilgi verebiliriz. İyi günler. |
merhaba, "W" tuşu basarken arada temassızlık yapıyor. Klavye model ve anahtar tipi vs aşağıda belirttim. Tamirini yapıyor musunuz? CORSAIR K70 K.2 Rapidfire Cherry MX Speed |
Merhaba, evet yaparız , ilandaki başlığındaki numaralardan ulaşabilirsiniz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEYSER -- 24 Temmuz 2023; 13:12:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hyperx alloy elite klavyemde çalışmayan tuşlar bulunmakta idi. Farklı bir şehirden kendisine gönderdim, switch değişimlerini yapıp, aynı gün korunaklı bir şekilde gönderdi bana tekrar klavyemi. Ellerine sağlık @VEYSER Seyfettin Usta, teşekkürler. |
merhaba. huntsman elite opto mechanik klavye tamiri mümkün mü ? çok çok az kullandım. bazı tuşları calısmıyor baya şey denedim işe yaramadı |
hocam merhaba klavyemde D tuşu sıkıntılı bazen basmıyor bazen aynı anda 2 3 defa basıyor tamir tahmini ne kadar tutar (klavye asus rog strix flare red switch) |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |