Şimdi Ara

Oyuncu Kulaklık Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar... Başlıkta belirttiğim gibi oyuncu kulaklık almak istiyorum. En fazla 40 TL verebilirim.
    Beklentilerim: Uzun ömürlü olsun.
    Mikrofonu düzgün olsun sesi iyi iletsin.
    Cızırtı mızırtı vermesin sesi düzgün ses versin.
    Kulağı rahatsız etmesin.
    ve tabiki estetik güzel bişey olsun.

Aklımda 2 model var : Snopy Rampage SN R2
    Philips shm1900
    Snopy kalitesiz falan diyen arkadaşlar oldu biraz soğudum.
    Bu ikisinden hangisi daha iyidir ve bunların dışında tavsyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forallex -- 8 Temmuz 2015; 20:26:10 >

• Oyun ağırlıklı kulanıcaksanız bass ağırlıklı herhangi bir ürün işinizi görür. Snopylerde işinizi görür ama oyun dışında vasatlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim
    Daha çok oyun ağırlıklı kullanıcam ama arada müzik de dinlerim
    Peki snopy nin ömrü ne kadar olur çok temiz kullanıcağımı varsayarsak?
  • snopy ben araştırmıştım baya r3 çok güzel diyolardı ben almayı düşünüyorum tavsiye ederim sanada
  • R3 ve R2 ye bakmıştım bende
    R3 ün mkrofonunu pek beğenmedim uzakta kalıyor ve sadece yukarı aşağı oluyo alırsam R2 alırım.
  • Başka tavsiyesi olan yok mu?
  • Logitech G930 öneririm Bende Kullanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgtoker

Logitech G930 öneririm Bende Kullanıyorum..

Hocam arkadaş max 40 lira diyo, siz 650 liralık kulaklık öneriyosunuz.
  • Biraz daha para katabilirsen üstüne seçeneğin artar fakat o fiyatta en mantıklısı r3 gibi görünüyo
  • KapitalistGandalf kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın :D sabaha doğru yazdıgım icin yorumu kafam pek yerinde değildi :D
  • arkadaşlar ben de kulaklık alıcam da sn r1 mi r2 mi sn 338 mi yoksa Philips SHM1900/00 mı alıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EU61TS

arkadaşlar ben de kulaklık alıcam da sn r1 mi r2 mi sn 338 mi yoksa Philips SHM1900/00 mı alıyım

yardım yok mu
  • BEN SNOPY RAMPAGE R3 KULLANIYORUM KABLOSU KORUMALI MİKROFON İYİ KULAKLIK SESİ İYİ CIZIRTI YAPMIYOR SES TEMİZ GELİYOR UZUN SÜRELİ KULLANIMLARDA RAHATSIZ ETMEZ R2 İLE R3 DERSEN R3 DERİM ARASINDA BAYA FARK VAR KAFA BANDI SİLİKON MALZEME VAR KABLO KORUMALI SES R2 GÖRE DAHA YÜKSEK VE KALİTELİ 106 DB DIŞ SESLERDEN ETKİLENMEZ TAVSİYE EDECEGİM BİR ÜRÜN
  • peki r4 nasıldır
  • THE LAST KING kullanıcısına yanıt
    R3 ün mikrofonu nasıl peki

• MIKROFONU BEN ŞAHSEN TEST ETTİM BAYA İYİ SES NET GİDİYO VE KONUŞMA MESAFESİNDE RAHAT KULLANIMI VAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.