Şimdi Ara

Oyuncu monitor'u istiyorum bütçe 750

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu soylemek istiyorum ben yenı bı masaustu yapcam ekran kartım ise ya asus gtx 670 ya da zotac gtx 680 olcak o yuzden vatan bılgısayardan alabılecegım oyuncu monıtoru arıyorum. Bütçem en fazla 750 tl dir. Bir de monitorun tepkıme hızı 5 ms olsa oyunlarda bı sorun yasar mıyım ?

• Kaç inç alacaksın 750 tl ye 27'' çok iyimonitörler var ama 23'' alcaksan 450-500 tl yede çok iyi monitör bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: capoeira_GS

Kaç inç alacaksın 750 tl ye 27'' çok iyimonitörler var ama 23'' alcaksan 450-500 tl yede çok iyi monitör bulabilirsin

Hocam gönlümce 27 inc istiyorum ama benım ıcın oyunda ve fılm de kı performansı
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan0631

quote:

Kaç inç alacaksın 750 tl ye 27'' çok iyimonitörler var ama 23'' alcaksan 450-500 tl yede çok iyi monitör bulabilirsin

Hocam gönlümce 27 inc istiyorum ama benım ıcın oyunda ve fılm de kı performansı

Alıntıları Göster
    Emin ol hepsi aynı sen sadece kaç inç alacağına karar ver 3d istiyorsan 1000 tl üzerine çıkman lazım ama gereksiz hem ekran kartını daha çok zorluyor 3d aktif edince fps düşüyor ve zaten çok fazla oyun yok ,dedğim gibi 750 tl ye Vatan'da Asus'un 27'' mönitörleri var yok 23'' alacağım diyorsan samsung monitörler var karar senindir

• 27" olarak:
    AOC E2795VH, Asus VK278Q ve MX279H ile tahminen yakında gelecek olan Dell S2740L.

23" olarak:
    3D ve 120 hz özellikli Samsung S23A700D.

• quote:

buda benden
    27''
    http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/asus-vs278q-27-vs278q-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64399

23''
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/samsung-s23b350h-23-s23b350h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=59609
    http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/asus-vs278q-27-vs278q-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64399
    S23B350H'nin görüntüsü çok kötü. O sebeple sonu 550 diye biten model ya da sonu 350 diye bitenin 22"lik modeli iyi. Ama arkadaşın bütçesi daha yüksek olduğu için, bütçesine göre Samsung S23A700D'yi önermiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

S23B350H'nin görüntüsü çok kötü. O sebeple sonu 550 diye biten model ya da sonu 350 diye bitenin 22"lik modeli iyi. Ama arkadaşın bütçesi daha yüksek olduğu için, bütçesine göre Samsung S23A700D'yi önermiştim.

Zamanında monitörümü değiştirmek istemiştim
    @bocekgrafik saolsun beni engelledi haberim olmadan en iyi monitöre sahipmişim zaten...Samsung p2350 şu an kullandığım led monitöre geçmek istedim bilmiyodun bu işleri ama fps oyunlarında hemen hemen en iyi monitörlerden bi tanesi...

Bu konuda @bocekgrafik gerçekten bu işin gurusu :)
  • quote:

dostum nasılsın epeydir görüşemiyoruz. benim 23" acer x233hbd nin sağ tarafında yukardan aşağı mavi bi çizgi iniyo. tamirine bakıcam olmazsa banada bi monitör önerirsin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

dostum nasılsın epeydir görüşemiyoruz. benim 23" acer x233hbd nin sağ tarafında yukardan aşağı mavi bi çizgi iniyo. tamirine bakıcam olmazsa banada bi monitör önerirsin artık

Alıntıları Göster
    İyi Allah'a şükür. Net bağlantımdaki problemler yüzünden bıraktım oynamayı. Belki farketmişsindir. O kadar fazla lag oluyor ki, pingi benden yüksek olanlardan bile daha geç görüyorum herşeyi. 4 mbit üzerini desteklemiyormuş bizim ora. 4 mbit olarak verilen bağlantı hızı, bana 3.5 mbit olarak geliyor. Arada 0.5 mbit kayboluyor yani. Fiber bağlantı gelirse ancak o zaman gelirim de diyomiyorum artık. Çünkü o zaman da çocuklar iyice büyümüş olacak ve ben istesem de fırsat bulamayabilirim.

Monitör alacağın zaman bakarız beraber.

• quote:

27" olarak:
    AOC E2795VH, Asus VK278Q ve MX279H ile tahminen yakında gelecek olan Dell S2740L.

23" olarak:

Peki teşekkürler peki bu nasıl ?

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vn247h-236-vn247h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64785

• quote:

quote:

27" olarak:

23" olarak:

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vn247h-236-vn247h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64785

Alıntıları Göster
    İnput lag testini görmediğim monitörü oyun için öneremem. Onun incelemesini açan birisi vardı. Ona sor istersen.

• quote:

quote:

27" olarak:

23" olarak:

http://forum.donanimhaber.com/m_75270785/f_//tm.htm#75272876

• quote:

İnput lag testini görmediğim monitörü oyun için öneremem. Onun incelemesini açan birisi vardı. Ona sor istersen.

peki aoc marka monitorler nasıl tam benlık iste oyun oynamak fılm ızlemek ıcın ayrıca masa da sallanmayacak ve 3d olmasını ıstemıyorum
  • quote:

quote:

peki aoc marka monitorler nasıl tam benlık iste oyun oynamak fılm ızlemek ıcın ayrıca masa da sallanmayacak ve 3d olmasını ıstemıyorum

Alıntıları Göster
    Bizzat kullanmadım. Oyun monitörlerini, performans test sonuçlarına göre seçiyorum.

• quote:

Bizzat kullanmadım. Oyun monitörlerini, performans test sonuçlarına göre seçiyorum.

test sonuclarına nerden ulasıyorsun soyleyebılır mısın aoc a bakmak ıstıyorum da
  • quote:

quote:

test sonuclarına nerden ulasıyorsun soyleyebılır mısın aoc a bakmak ıstıyorum da

Alıntıları Göster
    İmzamdaki FPS Oyunları İçin Monitör Önerileri konusunda Gecikme sürelerini veren siteler başlığı altındaki sitelere bir bak. Orda bulamazsan monitörünün modelini yazdıktan sonra sonuna input lag ekleyip nette arattır. Bir ihtimal çıkar.

• quote:

İmzamdaki FPS Oyunları İçin Monitör Önerileri konusunda Gecikme sürelerini veren siteler başlığı altındaki sitelere bir bak. Orda bulamazsan monitörünün modelini yazdıktan sonra sonuna input lag ekleyip nette arattır. Bir ihtimal çıkar.

Çok teşekkür ederim sagol
  • quote:

doğrudur ben kullanmadım bende aslında 550h koyacaktım ama Vatanda yoktu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.