Şimdi Ara

Oyuncu mouse önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 16hakan16

quote:

Orijinalden alıntı: Rasurarch

quote:

quote:

quote:

LOGITECH G9x Gaming Laser Mouse Call of Duty: MW3 Edition +Mouse pad : 140 tl sunun linkini atabilirmisin ?

http://www.sanalmarketim.com/urun/66547927b48d6b4c380a7b4493e01ba2/LOGITECH-G9x-Gaming-Laser-Mouse-Call-of-Duty:-MW3-Edition-910-002766-+-Call-of-Duty-Mousepad-Hediyeli

buyrun

valla g9x zaten tas gibi mouse mouse padde fena diil gibi duruyor bence oldukca cazip

doğru söylüyorsunuz ama görünüşte çok ufak duruyor yabancı oyuncuların genelinde var bi kaçtanesi ile konustum hepsi çok yumusak ve cok harika diyorlar üstelik bunu alırsam benm logi g110 klavye ile takım gibi olucaklar :)

ufak gibi duruyor ama aslında öyle degil gibi o elini kendine öyle bir otutturuyor ki gercek rahatlık kalite konfor bu diyorsun ama tek sorun üstündeki kaplar bence

Rahatsızlıkmı veriyor , birazdan sipariş vericem ürün elime geçince buraya detaylı bilgiyi aktırıcam.. Bu mouse padli olması avantaj olms şimdi ben g500ü alsam + birde mouse pad almak zorunda kalıcam yine aynı fiyat olucak hiç daha fazla kasmadan ben alayım bunu

• benim düşüncem elleri büyük olan bir kişinin g9x almaması küçük bir mouse ve ergonomisi tartışılır mouselerden birisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wernoville

benim düşüncem elleri büyük olan bir kişinin g9x almaması küçük bir mouse ve ergonomisi tartışılır mouselerden birisi

logi g9xin gerçekten kabı cok biçimsiz duruyor rahatsız edermi etmezmi çok çelişkide kaldım açıkçası

Oyuncu mouse önerisi

• quote:

quote:

benim düşüncem elleri büyük olan bir kişinin g9x almaması küçük bir mouse ve ergonomisi tartışılır mouselerden birisi

logi g9xin gerçekten kabı cok biçimsiz duruyor rahatsız edermi etmezmi çok çelişkide kaldım açıkçası

Oyuncu mouse önerisi

git media markt ta dene bence bicimsizlikten degilde eli hafif terletmesi kötü evede kabın yıpranması

• X7 öneririm. İstersen kendi çektiğim resimleri atabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

X7 öneririm. İstersen kendi çektiğim resimleri atabilirim.

yok sağol hocam 2 tane x7im var 747h ve 750bh 747 h 1 sene gitmedi tıklama yeri çift tıklıyor ve scrollu bozuldu .. 750 bh 2 sene oldu hiçbirşeyi yok ama üst bölgesi çok şişik olduğu için avucuma vuruyor
  • quote:

quote:

quote:

Oyuncu mouse önerisi

git media markt ta dene bence bicimsizlikten degilde eli hafif terletmesi kötü evede kabın yıpranması

mediamarkt bizim burada yok edirne merkezde istikamet ediyorm deneme şansım sıfır yani anladm dostum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyuncu mouse önerisi

mediamarkt bizim burada yok edirne merkezde istikamet ediyorm deneme şansım sıfır yani anladm dostum

haklısın edirnede pek teknolojik alet yeri yoktu o zaman sende büyük bi sehire gidip denersin eger acelen yoksa

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyuncu mouse önerisi

haklısın edirnede pek teknolojik alet yeri yoktu o zaman sende büyük bi sehire gidip denersin eger acelen yoksa

sezon maçları başlıyor ya ehll var en geç yarın siparişini vereyim ben bunun ilgin için teşekkürler

• İlgileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ..
  • Almışsındır çoktan ama neden R.A.T serisini önermiyorlar acaba kullanan yok mu kalitesi kötü mü bence R.A.T 5 değilde 7 inanılmaz istediğin gibi ayarlıyabiliyorsun yok aldım elime küçük geldi yok büyük geldi derdi yok. Bu arada G9x i aldıysan nasıl kalitesi güzel mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.