Şimdi Ara

Oyuncu Mouse Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    oyunlarda herhangi bir iddianız vs yoksa oynarsınız fakat competitive oyunlarda takılıyorsanız işkence yaşarsınız.

clicklerde 20-25 ms gecikme var. günümüz oyuncu mouselerin 2-2.5 katı
    ağır mouse 150-190 gr günümüz oyuncu mouselerin 2 katı
    raporlama polling rate 125hz günümüzde standart 1000hz hatta bazı cougar mouselerde 2000 hz
    lod da 2 kat
    sensör e hiç girmiyorum ne kadar doğru bir izleme yapabilir

bu değerler üzerinden rezalet.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Ağzınızdan bal damlıyor Hocam öyle aşırı iddialı efsane bir oyuncu falan değilim ama cod'da orta segmentte iyi oyuncuyum eğer mouse bu kadar rezaletse kasmanın hiç alemi yokmuş sadece oyun için uygun bir oyuncu faresi alayım anlattığına göre bundan çok daha iyi olacak :) Ha bu gerçek hayatta beni ne kadar etkiler tabi ki bilmiyorum göreceğiz ama her donanıma yüklenip fareyi bu kadar kötü kullanmakta pek mantıklı olmaz. Fare teknolojisine bu güne kadar hiç girmemiştim hatta gecikme süresi hariç söylediğiniz diğer tüm değerleri gerçekten ilk defa duydum hatta fareye göre bu değerlere nereden bakabilirim diye bilmediğim için yeni fare seçme aşamasında biraz can çekişeceğim sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ColorTR

Ağzınızdan bal damlıyor Hocam öyle aşırı iddialı efsane bir oyuncu falan değilim ama cod'da orta segmentte iyi oyuncuyum eğer mouse bu kadar rezaletse kasmanın hiç alemi yokmuş sadece oyun için uygun bir oyuncu faresi alayım anlattığına göre bundan çok daha iyi olacak :) Ha bu gerçek hayatta beni ne kadar etkiler tabi ki bilmiyorum göreceğiz ama her donanıma yüklenip fareyi bu kadar kötü kullanmakta pek mantıklı olmaz. Fare teknolojisine bu güne kadar hiç girmemiştim hatta gecikme süresi hariç söylediğiniz diğer tüm değerleri gerçekten ilk defa duydum hatta fareye göre bu değerlere nereden bakabilirim diye bilmediğim için yeni fare seçme aşamasında biraz can çekişeceğim sanırım
    güzel bir pad + mouse 600-800 altı dpi de kas hafızasında baya etkisi olur bunun dışında codda round sonunda 30 kill alıyorsanız en fazla 40 kille çıkartır. mouse yanında özellikle kulaklık ve sonrasında monitör de önemli.

tek bir siteden bakmıyorum aslında random karşıma ne çıkarsa inceliyorum review specs tarzı şeyler yazıyorum googleye. en önemlisi youtube de yüksek aboneli türk kanallarının videolarını izlemiyorum bu yalnızca mouse de değil tüm her şey de geçerli yok donanımhocasıymış yok pcimamıymış alayı harici birleşen incelemesini bilmiyor çünkü bilgi olarak yetersizler.

mouse odaklı rocketjumpninja var. güzel inceleme yapıyor.

bunun dışında mouse alırken elinizin boyutu ve tutma şeklinize göre mouselere bakmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 7 Mayıs 2020; 1:58:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

güzel bir pad + mouse 600-800 altı dpi de kas hafızasında baya etkisi olur bunun dışında codda round sonunda 30 kill alıyorsanız en fazla 40 kille çıkartır. mouse yanında özellikle kulaklık ve sonrasında monitör de önemli.

tek bir siteden bakmıyorum aslında random karşıma ne çıkarsa inceliyorum review specs tarzı şeyler yazıyorum googleye. en önemlisi youtube de yüksek aboneli türk kanallarının videolarını izlemiyorum bu yalnızca mouse de değil tüm her şey de geçerli yok donanımhocasıymış yok pcimamıymış alayı harici birleşen incelemesini bilmiyor çünkü bilgi olarak yetersizler.

mouse odaklı rocketjumpninja var. güzel inceleme yapıyor.

bunun dışında mouse alırken elinizin boyutu ve tutma şeklinize göre mouselere bakmanızı öneririm.

Alıntıları Göster
    Corsair MM350 Extended Gaming Mouse Pad'im var zamanında amazon indiriminde almıştım şimdi baktım da 350 tl olmuş gerçekten şaka gibi fiyat geldiğimiz hale bak :) Kulaklık konusunda da sağlamım Sennheiser HD598CS ve kablosuz Logitech G-risini hatırlamıyorum eskiden kalma güzel bir kulaklığım var. Ama yine monitörüm de eskiden kalma tasarım için 21:9 60hz ms'sini hatırlamıyorum ama çok yüksektir çünkü tasarım odaklı bir monitör. Ekran kartımı yeni değiştirdim şu an için monitör uzun bir süre askıda olacak çünkü alırsam yine 21:9 min 144hz 2ms civarı 2k bir monitör almak isterim ki onlarda günümüz Türkiyesinde ne yazık ki uçuk fiyatlardalar. İnceleme konusunda nadir durumlar haricinde ben de yabancı kaynakları takip ediyorum aslında sorun bizim youtubelarda değil kendi kitlesine göre cheesy bilgi vermek zorunda kaldıkları için en basitinden ıvır zıvır ile geçiştiriyorlar.
    Mouse konusuna gelecek olursak elim biraz büyük mx master 2s'de çok rahat ediyorum mesela aslında bu tarz bir fareyi denemeden asla almamak lazım lakin o da çok zor ne yazık ki. Bakalım çok uçmadan 300 tl civarı f/p bir şey almayı düşünüyorum tavsiyeniz de olursa sevinirim.

Verdiğiniz tüm bilgiler için çok teşekkür ettim

• ColorTR kullanıcısına yanıt
    mousepadiniz kirlenmiştir önce yumuşak diş fırcası ile fırcalayıp daha sonra süngerle yıkamanızı öneririm.

hd598 keşke open back olsaydı pek çok gaming diye allanıp pullandırılan çöplerden iyi olurdu.

ekran kartını yeni değiştirdiyseniz güncel bir şeyler almışsınızdır diye düşünüyorum. bu yüzden 24' 144hz fhd veya 24' üstü 2k 144hz almanızı öneririm. fakat bir çok oyununun 21:9 desteği yok diye biliyorum. ( yanlış da biliyor olabilirim)

o fiyat bandında kullandıgınız mouse tipini göz önüne alarak razer basilisk x ile kablolu modeli razer basilisk 2 var bu 2si görece ağır ürünler (90g) herhangi bir ürün almadan önce mutlaka tutuş şekline göre almanızı tavsiye ederim. fiyatlara şahlanış güncellemesi gelmiş bu mouseler 300-400 lira arasıydı yılın başında. bunun dışında bu fiyat bandında benim tavsiye verebileceğim mouse pek kalmıyor hatta piyasada hiç mouse yok bloody, gamepower ürünleri, birkaç msi mouse ve rival 3 dışında.. ortalama bir şeyler alayım derseniz 500 liradan başlıyor fiyatlar

*aslında elinizin büyük olması büyük mouse tercih edeceğiniz anlamına gelmiyor tutuş şeklinize göre küçük-orta mouseleri de tercih edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 7 Mayıs 2020; 5:12:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

mousepadiniz kirlenmiştir önce yumuşak diş fırcası ile fırcalayıp daha sonra süngerle yıkamanızı öneririm.

hd598 keşke open back olsaydı pek çok gaming diye allanıp pullandırılan çöplerden iyi olurdu.

ekran kartını yeni değiştirdiyseniz güncel bir şeyler almışsınızdır diye düşünüyorum. bu yüzden 24' 144hz fhd veya 24' üstü 2k 144hz almanızı öneririm. fakat bir çok oyununun 21:9 desteği yok diye biliyorum. ( yanlış da biliyor olabilirim)

o fiyat bandında kullandıgınız mouse tipini göz önüne alarak razer basilisk x ile kablolu modeli razer basilisk 2 var bu 2si görece ağır ürünler (90g) herhangi bir ürün almadan önce mutlaka tutuş şekline göre almanızı tavsiye ederim. fiyatlara şahlanış güncellemesi gelmiş bu mouseler 300-400 lira arasıydı yılın başında. bunun dışında bu fiyat bandında benim tavsiye verebileceğim mouse pek kalmıyor hatta piyasada hiç mouse yok bloody, gamepower ürünleri, birkaç msi mouse ve rival 3 dışında.. ortalama bir şeyler alayım derseniz 500 liradan başlıyor fiyatlar

*aslında elinizin büyük olması büyük mouse tercih edeceğiniz anlamına gelmiyor tutuş şeklinize göre küçük-orta mouseleri de tercih edebilirsiniz.
    Bende şimdi baktım da gerçekten en dandik bloody vs. markalar bile 350 liradan başlıyor şaka gibi? Dediğiniz gibi gerçekten alınabilecek seviyedeki farelerin benim deyişim ile S.A. fiyatı 500 tl :) Bu arada güncel bir çok oyunun 21:9 desteği var hocam ekstra geniş görüş sunuluyor artı olarak örneğin cod'da dikey ve yatay görüş alanı ayarlarınızı falan da yapabiliyorsunuz. Ama şöyle bir şey var mesela cod'da ayarlar direk 16:9 olarak ayarlı geliyor ve seçenek seçer gibi 21:9 geçemiyorsunuz sizin özel olarak ayarlamanız lazım ama crysis battielfield v'de falan yanlış hatırlamıyorsam direk 21:9 seçilebilir ayarları da vardı

• ColorTR kullanıcısına yanıt
    öğrendiğim iyi oldu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.