Şimdi Ara

Oyuncu Tavsiyeleri FM 2013 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
83.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yukarıda saydığım adamlardan pişmanlık duymazsın. Hele gelecek planlaması yapan bir menajer isen Salih ve Alper ile çok yol alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Man City ile oynuyorum DR ve DL önerir misiniz? Alaba'yı PSG aldı.

bence alabiliyorsan gerçi Man City 'deysen alırsın ben sağ tarafa barçadan alvesi öneririm sola ise 1.aday marcelo fakat bunlar biraz fazla diyorsan sana tavsiyem isviçre liginin çoğu takımının genç kadrolarından 16-17 yaşında süper oyuncular alabilirsin çünkü buradan harika isimler yetişiyor

• Oyuna başlar başlamaz 10 numara ihtiyacınız varsa Dzagoev'e imza attırın. Ocak'ta geliyor. Ben GS'a aldım. Ama ikinci sezon yabancı sınırlaması yüzünden İlkay'ı alıp Dzagoev'i 30'a okuttum.Sneijder zaten o mevkiide en iyilerden bir de yanında İlkay ile 10 numara oldu.
  • alberto bueno ucuz ama kaliteli albin ekdal alberto bertolacci bellusci kara olabilir facunda fereyra var şimdi aklıma gelen futbolcular bunlarla bi ilgilen dostum
  • Manchester City için orta saha sağ sol oynayabilen oyuncu önerir msiiniz
  • younes kaboul. Stoperde çok verim aldım.
  • Sağ bek için Cesar Azpilicueta'yı 8-13 arası fiyata alabilirsiniz Chelsea'den. Rahat 5-6 yılınızı kurtarır.Uzun Taç 17 ve her sezon ekstradan en az 3-4 gol attırıyor taçla.

Biraz yaşlı ama alabiliyorsanız Huntelaar'ı alın 20-30 milyona alırsınız ama en az 20 gol garanti atar her sezon . Bende ilk sezon 23 gol 11 asist yaptı Şu an 2. sezondayım 20 maçta 17 gol 2 asist . Bitiricilik , önsezi , topsuz alan 20 . Bu yaştaki adama bu parayı vermem diyebilirsiniz ama rahat 3 sene forvet sıkıntısı çekmezsiniz , verdiğiniz paraya değer.

Sol bek yedek için Milan'dan Didac Vila'yı öneririm.Sağ bek yedek için Liverpool'dan Martin Kelly
  • regen denilen oyuncular her kullanıcıda farklı isimlerle çıkabiliyor değil mi? Birinde müthiş oynayan regen başka birinde (aynı isimde) yok yani değil mi?
  • Aynı isimle çıkmaz.
  • bir önceki mesajımda yazmışım ama younes kaboul, steven caulker, jan vertonghen çok iyi çalışıyor. vertonghen'i arada sol beke çekiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

regen denilen oyuncular her kullanıcıda farklı isimlerle çıkabiliyor değil mi? Birinde müthiş oynayan regen başka birinde (aynı isimde) yok yani değil mi?

Yok. Tesadüf olarak olabilir belki.
  • Ben de Marsilya'dayım şu an.Kara,Arda,Verratti'yi aldım ama istenilen sonuçlar gelmiyor.
  • Kaleci önerebilir misiniz fiorentinaya. Yann sommer veya Arsenalin kaleciyi düşünüyorum.
  • Ter Stegen
  • lucas digne alabilirsin 2014 yılındayım adamın potansiyeli 3 yıldız ama çok işe yardaı psg deyim baya bi işime yarıyo bu olabilir veya hasan ali kaldırım 2016 yılında falan baya iyi gelişiyo @juniorhonour
  • Ortalama altı bir takımdaysanız, savaşçı orta saha veya önlibero olarak Tomas Rincon'u öneririm.

OK
    SO SOS

şeklindeki orta sahada yanında düzgün pas yapan bir adamla iki yönü de düzgün oynayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leighton Baines -- 11 Ağustos 2013; 14:26:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Digne,Ozan Tufan'ı da alabilirsin.
  • 2021 yılında Barcelona'dayım. Size şimdi yıldız olmuş oyuncuları söyleyim fiyatı düşükken alırsınız.
    Jack Butland, Ter Stegen (Kaleci). Vanderlei (Sol bek). Jan Kirchhoff, Jonathan Cepa (Stoper). Fabian Martinez (Ön Libero). Adel Taarabt (Ofansif orta saha). Ismael Bello (Sağ Açık). Mariano Sacchetto (Orta saha). Javier Losada (Sağ Açık). Fabrizio Catalano(Santrafor)

Herkeste aynı oyuncular iyi olmayabilir ama bunlar bende oyuna damga vurdular ;)

-OzZy_CaN-
  • Yossi Beyaoun vardır.Güzel oyundu eskiden Chelsea'da oynamış 31 Yaşında ilk geldiğinde takıma iyi oynamaz fakat sonradan assist kralı olur.Oyuna İlk Basladiginizda İmza attirabilirsiniz klüü yoktur. :) iyi oyundar u konuyu sevdim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: magyar

Kale: Yann Sommer
    Stoper: Dragoviç
    Sağ bek: van Anholt
    Sol bek: Nico schulz
    orta saha: marcelo diaz, amir abrashi
    sağ açık: izet hajroviç
    sol açık: valentin stocker
    forvet: josef martinez

Sana genç yeteneklerden kurulu ilk 11 oluşturdum. Ama sanırım çoğunu görebilmen için İsviçre Liginin açık olması gerekli.

eve geçince ararım bakalım katkısı olcak mı bana =)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.