Merhaba arkadaşlar kardeşim 14 yaşında müthiş oyunculuk yeteneği var ama dersleri çok kötü.Yani bu şekilde giderse konservatuar falan okuyamaz.Hani bazen böyle topluluklarda felan bir yurdum insanı taklidi yapıyor gülme krizine giriyoruz.Sadece komik değil üzücü ve aksiyon yanlarıda var bizzat kendim test ettim.Bizim apartmanda osman amca var adamı görseniz korkarsınız acayip sinirli bir adam.Adama iyi akşamlar osman abi diyosun adam küfür ediyor bazı psikolojik sorunları var.Kardeşim onun yanından geçerken öyle bir şekile giriyorki sanki bütün sülalemiz ölmüş(Allah gecinden versin).Adam kardeşimi o şekilde görünce birden bire üzülmeye başlıyor.Selamsız adam kardeşime nasılsın ahmet iyimisin diye soruyor.Bide aksiyon yönünden bahsediyim kickbox eğitimi var 4 senedir kicbox muay thai dersleri alıyor.Arkadaşı okulda kavgasını videoya çekmiş sanki dövüş filmi gibi bide vururken ağzından huvf huvf diye ses çıkarıyor acayip tuhaf.Bize yardımcı olursanız sevinirim şimdi diceksiniz bu özellikleri niye yazdın hava atmak içinmi yardım iste yeter!Kardeşimin öyle oyuncu model olmak isteyen liseli ergenler gibi olmadığını gerçekten yetenekli olduğunu belirtmek için yazdım ve diyorum ajansa yazdırcam seni gel diyorum.Yok ben utanırım zaten beni almazlar boşver diyor.
Teşekkürler.
Kapıyı açarsın içeri girersin bukadar basit
quote:
Orijinalden alıntı: Avesome
Harbidenmi yemin et valla de.Çok iyi düşünmüşsün bak.Nası olduda ben böyle düşünemedim.Vay anasını be kapıyı açıp giricem vaybeee.
quote:
Orijinalden alıntı: poyraz6134
quote:
Harbidenmi yemin et valla de.Çok iyi düşünmüşsün bak.Nası olduda ben böyle düşünemedim.Vay anasını be kapıyı açıp giricem vaybeee.
Ne sandın
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: poyraz6134
quote: