Şimdi Ara

Oyunda gizli nerf, buff olabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadace herolara değil itemlerede nerf buff geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diego26 -- 15 Ekim 2015; 13:18:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet var. sadece trk hero oynayanlar anlayabilir bunu. sezon 4de kayle oynuyordum hep broken oldugu zamanlar runnan metasi. cok fazla oynaniyordu 3 vs 1 atiyordum her mac riot nerfledi tabi.sonra oynanmayacak duruma geldi oynamadim oyunu. bi gun girdigimde eskisine cok yakin bi hal aldigini gordum. 2vs 1 atiyodu en kotu o zaman anladim yama notlarina yazmadanda bufladiklari oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Olabilir. Azir'i oynadım sözde buffladılar ama duvar arkasından askerler vurmuyor bile. Ya git damage nerf at geç yani nedir bu anlamıyorum. Vayne dokunma yıllardır tüm vayne proları şenlik içinde oynası en sevdikleri şampiyonu biz oynayamayalım adı adalet meydanları olsun.

azir vurmuyor ? peki
    edit: yanlış anlamış olabilirim :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinsmoke Sanji -- 15 Ekim 2015; 16:05:07 >
  • Olmaz. Çünkü oyunun kaynak kodları açık verilen hasarlar kodlarda net şekilde gözüküyor. Bir anormallik olduğu zamanda illa ki bu işlerle uğraşan oyuncular bildirim yapıyor ve birkaç yama içinde düzeltiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

skinli karakterler daha çok vuruyo kardeş , bilmiyor muydun ? . şaka bi yana kimi köstümlerde hatalar olabiliyor. en belli olanları lucian mesela , e ile hooktan kaçtım dersin ama eğer hooh e atmaya başladığın yere gelirse çekilirsin. ayrıca yama notlarına yüzsüzce yazmışlardı aynen şu şekilde '' süper galaksi rumble kostümünün olması gerekenden İKİ KAT daha fazla HASAR VERMESİNE sebep olan ''HATA'' (!) giderildi. he canım hata he

SGRumbleda iki e yi daha çabuk atması değil miydi yav??

• Dragonslayer Pantheon kostumunun ciktigi hafta Pantheona nerf atıp yama notlarında yazmamislardi.(Kostüm satsın diye)

Daha sonra bu olay ortaya çıkınca özür dileyip isteyenlerin kostümünü iade almislardi. Yani evet , oluyor bazen öyle seyler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.