Şimdi Ara

Oyunda Kademeler nasıl atlanır?Noviceden Unknowa geçmek nasıl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • :D saat önemli deil zaten aslan burcuyuz nede olsa aslan burçlarının siniri hemen bitermiş anlık bi oolay gibi
  • ANLAŞILDI HERKES BOLKEPÇEDEN SALLIYOR
    NOWİCE =ÇIRAK
    UNKNOWN NOWİCE =BİLİNMEYEN ÇIRAK
    UNKNOWN CİTİZEN = BİLİNMEYEN YURTTAŞ
    NAMELES CİTİZEN = İSİMSİZ YUURTTAŞ
    NAMLESS ADEPT =İSİMSİZ USTA
    SKİLLFULL ADEP = ÇOK YETENEKLİ USTA
    THUG VE BANDİTT = BUNLAR KENDİ FACTİONUNDAN ADAMLARI MUDODA KESEN ADAMLARDIR HAYDUT YANİ SEBEPSİZ KİM DENK GELİRSE KESMİŞTİR VATAN HAİNİ GİBİ BİŞEY

UNKNOWN NOVİCE OLMANIZ İÇİN 10 LWL DE FACTİON SEÇMENİZ GEREKİR SHAO VEYA ZHUANG

NAMELESS CİTİZEN İSE MUDODA KARŞI FACTİONDAN BİRİYLE SAVAŞMIŞ KİŞİDİRKİ
    HONOR VE KARMA PUANI 100 ÜN ALTINA DÜŞMÜŞTÜR

KARMA EĞER KARŞI FACTİONDAN BİRİ SİZİ KESERSE VEYA SİZ KENDİ FACTİONUNUZDAN BİRİNİ KESERSENİZ DÜŞER

HONOR VE KARMA 0 OLURSA İSMİNİZ BEYAZ OLUR

-1 OLURSA ADINIZ KIZARIR YANİ İSMİN KIRMIZI OLMASI ÇOĞUNUN SANDIĞI GİBİ İYİ BİŞEY DEĞİLDİR

EĞER SHAO İSENİZ MUDODA KOLAY KOLAY ŞANSINIZ OLMAZ ÇÜNKİ ZHUANGLAR ASLA TEKE TEK DALMAZ

MAÇALARI YEMEZ ÇÜNKİ

HATTA KAFASINDA TÜRK BAYRAĞI TAŞIYAN Bİ ŞEREFSİZDE SİZE DALABİLİR ÇÜNKİ O ŞEREFSİZİN TEKİDİR

SİZ BU OYUNU HALA OYUN SANIYOSANIZ YANILIYOSUNUZ

İÇİNİZDE BU OYUNU OYNAYAN BELKİ ENESKİ ADAMLARDAN BİRİ BENİM

VE ŞEREFSİZ KEFERELERİN TÜRKLERE KÜFÜR EDEN BİRİNE NASIL DESTEK VERDİĞİNİ BEN BİLİRİM

SADECE MÜSLÜMAN DİYE BİR YAHUDİNİN MÜSLÜMAN Bİ ARKADAŞIMIN KAFASINA PARA YATIRIP KESTİĞİNİDE İSTEYENE FOTOĞRAFIYLA GÖSTEREBİLİRİM

+75 OLDUM AMA OLANA KADAR NEREMDEN TER AKTIĞINI BURDA ANLATMAYAYIM

ŞU AN 76 LWLİM VE YAKINDA İNŞALLAH 80 OLACAM

O ZAMAN BÜTÜN ŞEREFSİZ KEFERELER KİM BU DİYECEKLER 2 ÇOCUĞUMUN ÜSTÜNEDE YEMİN EDEBİLİİRİM

• Çok sağolun arkadaşlar sayenizde oyun hakkında bir çok şey öğrendim
  • muhaha ben demiştim demi villant tyrant fln duymadım diye al işte arkadaşımız yazmış

bu arada bende yeminliyim lordofturk 80lwl olunca türklere türk olduğu yada vs. sataşanları kese kese oyundan bıktırıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

muhaha ben demiştim demi villant tyrant fln duymadım diye al işte arkadaşımız yazmış

bu arada bende yeminliyim lordofturk 80lwl olunca türklere türk olduğu yada vs. sataşanları kese kese oyundan bıktırıcam

PhoeniX_755, gerçekten ilginç..
  • ilginç?hiç de ilginç değil adam orda sadece türküz dışarda annamıza bacımıza sövücek biz de elimizde imkan varken onları .... mi?bırak ya allah aşkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 15 Ocak 2007; 16:26:05 >
  • Bugün biraz ko oynadım adamlar 3 kişi (2 archer(kosp) 1 pri) dts slotuna ks yaptılar ama ks denmez slotu çaldı adamlar...
    1 deil 2 deil tüm slotlar 2-3 kişilik kosp party dolu.. bide utanbmadan ks yapıyolardı.. bende sinirlendim şunları söyledim:
    "forumlarda türklere kosper dediğimizde laf kondurmazsınız ama kendi yurtdaşınıza ks yapıyosunuz.. sizin gibiler yüzünden türk olmaktan utanır olduk" dedim adamlar haklısın gidelim fln dediler ama mage bizi çoktan apost slotuna çekmişti...
    biz nasıl ko daki türklerden kaçtıysak onlarda aynısını yaptı... şimdi sadece türk olduğumuz için bu küfürleri yiyosak bunun sorumlusu ne siz nede onlar.. bunu yapan biri rezil eden dier ark larımız (ark demek bile istemem ama sıfatları ban nedeni)... bi ön yargı var türklere olması gayet normal ve bunu önlemenin tek yolu ii ing. konuşun adamlarla muhabbet edin artık gerçekten ark olduğunuzda ülkenizi söyleyin... bunu ülkenizden utandığınız için deil birazcık itibarını kurtarmak için yapın...
    Bu benim görüşüm kimse kusura da bakmasın polemik yaratmak deil amacım ama olanlar bunlar...

• İkiniz de beni yanlış anladınız..
    Ben "ilginç" derken birden hiddetlenmene dedim. Yoksa benimde KO'da charım hacklendi, beni de koxp olmadığı için party'e almadılar, ben de soyuldum, bana da defalarca küfredildi vs vs.. Hiç bir zaman küfretmedim ama.. Onlara bounty yapmak olabilir, hatta bence olmalı da.. Ama sen de onlara o şekilde cevap verirsen ne farkın kalır Phoenix?? Önemli olan bu değil mi sence?
  • ben onlara küfretmiyorum sadece altta kalmaktan usandım türküm türklüğümlede gurur duyuyorum sadece diğer bazı türklerden utanıyorum
  • Söylediklerin çelişiyor.. Ben sana dedim ki sana hakaret edenlere sen hakaret edersen sen onları seviyesine gelirsin.
  • durup dururken i kastetmiştim ama istediğin gibi anlayabilirsin
  • Up desem :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfAsiA

Up desem :)

deme
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.