arkadaslar sımdı c3 deydım dc yedım gırmıyo genemı kapattılar
YOK DC 7 YEDİK SAVAŞIN ORTASINDA RONARK İNSANLARI DÖKÜLDÜ
hemde askıda
kapandı server arkadaşlar reset atmış olabilir beceriksiz herifler charlarda askıda şu an bu oyun oynanmaz artık yaptıkları çalışmaların sonucu hüsranla sonuçlanıyo ve serverlerin açık olduğu zaman aralıkları hızla kısalıyo.muhtemelen akşam 17 00 dan sonrada kapanacak serverler
arakdasalr girdi deneyin alıcaktır
evet girdim ama yine dc oldum galiba bugün de bize oyun yok
Ya dün akşamdan beri bekliyorum.Sabah okula gittim server gelmiş.Okuldan geldim tekrar gitmiş. Beni mi takip ediyor bu adamlar acaba?
c1e denio şimdi girdi ama çarın gelmesi 10 dk sürdü
Of Start Yok ßende ! !
bı lvl 55 olcaz dunden berı 54 uz olamıyoz ko ben amerıkalılara
offfffffffffffffffffffffffffffffff açılsın artık ya
Beyler bırakın.Kardedşim bir gündür giremiyoruz,yapacak başka işiniz yok mu?Her an knight mı oynuyordunuz?HAYIR.Ee o zaman sizde diğer işlerinize bakın.Ne olacak sanki knight bir gündür açılmıyorsa.Bırakın arkadaşım gidin başka şeylerle ilgilenin.
Birde eğer bu adamlar bizleri yni Türkleri oyunlarına almıyorlarsa,Türklerin bir suçumuz(koxp,hack,hileler...) olduğu içindir.He,yanlış anlamayın beni ben sadece kuruyu herkes yakar,tabi kurunun yanında yaş da yanıo.Bizler masum olmamıza rağmen bizlerde 1 gündür gümdeyiz.
LÜTFEN YORUM YAPMAYINIZ!!!Söylediklerimi biraz DÜŞÜNÜN!DÜŞÜNÜN!DÜŞÜNÜN! we yine DÜŞÜNÜN!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: examinekkk
Beyler bırakın.Kardedşim bir gündür giremiyoruz,yapacak başka işiniz yok mu?Her an knight mı oynuyordunuz?HAYIR.Ee o zaman sizde diğer işlerinize bakın.Ne olacak sanki knight bir gündür açılmıyorsa.Bırakın arkadaşım gidin başka şeylerle ilgilenin.
Birde eğer bu adamlar bizleri yni Türkleri oyunlarına almıyorlarsa,Türklerin bir suçumuz(koxp,hack,hileler...) olduğu içindir.He,yanlış anlamayın beni ben sadece kuruyu herkes yakar,tabi kurunun yanında yaş da yanıo.Bizler masum olmamıza rağmen bizlerde 1 gündür gümdeyiz.
LÜTFEN YORUM YAPMAYINIZ!!!Söylediklerimi biraz DÜŞÜNÜN!DÜŞÜNÜN!DÜŞÜNÜN! we yine DÜŞÜNÜN!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme