Şimdi Ara

Oyunda Pause Olmamasının Mantıklı Sebebi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pause sistemi gelebilir, ancak çoğu kişi suistimal edecektir diye düşünüyorum. Bu kadar fazla sıkıntılı tip oyuncu varken mantıklı gelmedi bana.

Dota'da ki sistem gibi olabilirse iyi olur. 5x pause sonrası sistem izin vermiyor oyunun durmasına.
  • turnuva maclarinda pause oluyo.
    Okul turnuvasinda birinin internetinde sorun olmustu sonra pause yapmistik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pause var zaten /p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı ama yukardada dendiği gibi maç kaybeden takım sırf gıcıklığına pause atar yarım saat ortada kalır maç.O sıradada ddoscu biri bulunur karşı takıma ddos atılır
  • Ne ictiniz abi oyunda pause var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

saçma alt tarafı bir oyun bu kadar takmamak lazım , bugün sizden birinin neti gider başka bir gün karşıdan . LCS finali değil bir şey değil

Karşıdan neti hiç kesilen görmedim knk

• Git şu forumdan ya böyle saçma şeyler yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

saçma alt tarafı bir oyun bu kadar takmamak lazım , bugün sizden birinin neti gider başka bir gün karşıdan . LCS finali değil bir şey değil

Karşıdan neti hiç kesilen görmedim knk

oluyor arada ya bana denk geliyor , şans desene :)
  • Bir birimize saygimiz olsa pause guzel olurdu evet.

• Cidden Bunları Mantıkdan mı Yazıyorsunuz Yok Yarım Saat Beklersin Yok Suistimal Ederler. ? Cidden Mantık 0 Sizde.

Oyunu Duraklatmak İcin ,Takıma Yine Sur Vermek Gibi Sorulur Oylamayla Duraklatılır Oyun Çoğunluk Evet Derse.

En Fazla Duraklatma Süresi 3-5 Dakka Olur Yarım Saat Gibi Komik Şeyler Olmaz.
  • Ranked için oyundan düşen her oyuncu için 3 dakikalık pause otomatik olarak atılabilir. Her oyuncu için 3 toplamda 30 dakika. Düşen olduğunda otomatik olarak o kişinin geri sayımı başlar, 3 dakika içinde değişiklik olmazsa oyun kaldığı yerden devam eder. Biri oyundan düştüğü an ekranda herkesin göreceği şekilde 3 veya 5 saniyelik bir geri sayım başlar ve o geri sayım tamamlandığında oyun pause'lanır.

Ha tabii bu sistem için uygun bir ban sistemi de getirilmeli. Sürekli afk kalanlar veya suistimal etme sebepli bilinçli olarak çıkanlara ceza verilmeli. Bunun takibi ve cezalandırılması zor bir olay da değil.

Olabilecek en mantıklı sistem bu gibi duruyor. Oyuncu odaklı bir pause sistemi gelirse trollemeler ve suistimaller çok olur. Bu şekilde olursa suistimale kalkışanlar da rahatlıkla yakalanabilir.
  • her oyun duraklatıldıgını düşünürsen ömrün yanar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.