Şimdi Ara

Oyunda Siyah Ekran Gelip Gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2-3 hafta önce sistem topladım fakat oyunların bazılarında sorunlar yaşıyorum

gta5 de belli bir müddet oynadıktan sonra ekran yanıp sönüyor yani siyah ekran gelip gidiyor. oyunu alta aldığımda biraz bekledikten sonra sorun düzeliyor fakat tekrar oynamaya başladığımda aynısı oluyor. Oyunu en üst seviyede açıyorum. fakat denemek amaçlı daha alt seviyelerde de açtım aynı sorun var.
    Assassins creed sydincate ise bu daha çabuk oluyor ultra özelliklerde oynuyorum 2-3 dakika sonra aynı siyah ekran gelip gitmesi bunda da mevcut çözüm bulamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem Özellikleri

windows 8.1 pro

asus Z170p anakart
    amd R9 390 nitro ekran kartı 8gb 512 bit
    intel i7 6700 k 4.00 ghz işlemci
    gskil 16 gb 2400 mhz ram
    240 lık ssd

Oyun oynadıktan hemen sonra ölçdüğüm sıcaklıklar işlemci 37 - anakart 47 - ekran kartı 48 - ssd 29 derece

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• sıcaklıklar gayet normal siyah ekran verdiğinde sağ alt köşede görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu gibi hata çıkıyor mu ekran kartın güncel değil ise güncelleyin güncel ise ekran kartı driverini tamamen silin ccelaner gibi programlarla da tarama yapıp gereksiz dosyaları silsin ve temizlesin sonrada ekran kartının kendi sitesinde en son çıkan driveri kurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 15 Ocak 2016; 15:32:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.