Şimdi Ara

Oyundaki Bütün NPC'ler (Türkçe açıklama)+(Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Düzenleyen ve resimleri ekleyen:Mew_Three

Satsuma:Dats'ın komutanı.Uzun bir palto giyer.Digimonu kudamon.Samson diye geçer

Miki:Bir Dats üyesi.Digimonu siyah pawnchessmon ve DATS üniforması giyer.Oyunda adı sarı mor DATS üyesi.

Doruphin:Orta yaşlı bir adam olup Yokohama'da yaşar.Ayrıca Digimon Tamers'dende bilinir.Oyunda Kıyafet satıcısı diye geçer.

Sayuri: Masaru'nun annesi.Oyunda Masaru'unu annesi diye geçer.

Megumi:Bir DATS üyesi.Digimonu beyaz pawnchessmon.DATS üniforması giyer.Oyunda sarı saçlı DATS üyesi diye geçer.

Kurata:Digimon Savers'ın en kötü karakteridir.

Hashiba:DATS'ın şefidir.bir resmi takımelbise giyer.Oyunda DATS yöneticisi diye geçer.

Hong: Yokohama fırınının sahibidir.Oyunda fırın sahibi diye geçer.

Manami:Tsubasa Hayase'nin kızıdır.Oyunda lacivert saçlı kız olarak geçer.

Siratony:Yokohama'dan yaşayan genç bir adamdır.Beyaz bir gömlek giyer.Oyunda beyaz gömlekli genç adam olarak geçer.

Takashi:Yokohama'da yaşayan küçük bir çocuk olup sarı bir gömlek giyer.Oyunda sarı gömlekli küçük çocuk diye geçer.

Older Boy:Digimon Adventure'daki Joe'nun abisine benzer.

Hayase:Tsubasa Hayase bir boxcudur.Yürüyüş eşofmanı giyer.Digimon Savers'da ünlü boxcu olarak bilinir.

Shirakii:Hayase'nin eğitimcisidir.Pembe bir tişört giyer.Oyunda pembe tişört box eğitmeni olarak geçer.

Mory:Yokohama'da yaşayan orta yaşlı bir adamdır.Sportif kıyafetler giyer.Digimon Tamers'daki Takato'nun beden eğitimi öğretmenidir.Oyunda Takato'nun öğretmeni olarak geçer.

Asanuma:Orta yaşlı bir kadındır ve Yokohama'da yaşar.Takato'nun sınıf öğretmenidir.Oyunda Takato'nun sınıf öğretmeni olarak geçer.

Neon:Yoshino'nun gitarist okul arkadaşıdır.

Misuzu:Orta yaşlı ve güzel bir kadındır.Digimon Savers'da Ikuto'nun annesidir.Oyunda lacivert saçlı güzel kadın diye geçer.

Chika:Masaru'nun kardeşidir.Oyunda Masaru'nun kardeşi diye geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JicxMan -- 23 Temmuz 2009; 11:56:39 >

• güzel paylaşım saol
  • Resimler eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JicxMan

Türkçeye Çeviren:TakaishiTakeru
    Düzenleyen ve resimleri ekleyen:Mew_Three

Satsuma:Dats'ın komutanı.Uzun bir palto giyer.Digimonu kudamon.Samson diye geçer

Miki:Bir Dats üyesi.Digimonu siyah pawnchessmon ve DATS üniforması giyer.Oyunda adı sarı mor DATS üyesi.

Doruphin:Orta yaşlı bir adam olup Yokohama'da yaşar.Ayrıca Digimon Tamers'dende bilinir.Oyunda Kıyafet satıcısı diye geçer.

Sayuri: Masaru'nun annesi.Oyunda Masaru'unu annesi diye geçer.

Megumi:Bir DATS üyesi.Digimonu beyaz pawnchessmon.DATS üniforması giyer.Oyunda sarı saçlı DATS üyesi diye geçer.

Kurata:Digimon Savers'ın en kötü karakteridir.

Hashiba:DATS'ın şefidir.bir resmi takımelbise giyer.Oyunda DATS yöneticisi diye geçer.

Hong: Yokohama fırınının sahibidir.Oyunda fırın sahibi diye geçer.

Manami:Tsubasa Hayase'nin kızıdır.Oyunda lacivert saçlı kız olarak geçer.

Siratony:Yokohama'dan yaşayan genç bir adamdır.Beyaz bir gömlek giyer.Oyunda beyaz gömlekli genç adam olarak geçer.

Takashi:Yokohama'da yaşayan küçük bir çocuk olup sarı bir gömlek giyer.Oyunda sarı gömlekli küçük çocuk diye geçer.

Older Boy:Digimon Adventure'daki Joe'nun abisine benzer.

Hayase:Tsubasa Hayase bir boxcudur.Yürüyüş eşofmanı giyer.Digimon Savers'da ünlü boxcu olarak bilinir.

Shirakii:Hayase'nin eğitimcisidir.Pembe bir tişört giyer.Oyunda pembe tişört box eğitmeni olarak geçer.

Mory:Yokohama'da yaşayan orta yaşlı bir adamdır.Sportif kıyafetler giyer.Digimon Tamers'daki Takato'nun beden eğitimi öğretmenidir.Oyunda Takato'nun öğretmeni olarak geçer.

Asanuma:Orta yaşlı bir kadındır ve Yokohama'da yaşar.Takato'nun sınıf öğretmenidir.Oyunda Takato'nun sınıf öğretmeni olarak geçer.

Neon:Yoshino'nun gitarist okul arkadaşıdır.

Misuzu:Orta yaşlı ve güzel bir kadındır.Digimon Savers'da Ikuto'nun annesidir.Oyunda lacivert saçlı güzel kadın diye geçer.

Chika:Masaru'nun kardeşidir.Oyunda Masaru'nun kardeşi diye geçer.

npc görünüşlerini yazarak vrmn gereksiz olmuş bnce çünkü bn hepsini tek renk ve kartondan ibaret oalrak görüyorm şaka bi yana güzel paylaşm saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AeCha -- 23 Temmuz 2009; 12:29:16 >

• Canım öle istedi ve bu kimseyi ilgilendirmez.Göremiyorum diyen alıntı yapar okur

Edit:Older boyun bi resmini bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JicxMan -- 23 Temmuz 2009; 12:34:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JicxMan

Canım öle istedi ve bu kimseyi ilgilendirmez göremiyorum diyen alıntı yapar okur

yazn hakkında bişi demedim oyunda npcleri düz tek renk karton gibi görüyorm o böle gören bi kaç kişi daha var yani snn konunda sorun yok

Edit: Bundan sonra post atmıcam sayı güzl geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AeCha -- 23 Temmuz 2009; 12:43:00 >
  • ellerine sağlık kardeşim çalışıp hazırlamıssın
  • ben çevirdim hepsini
  • Resimleri ve düzenlemeyi ben yaptım başta belirttim zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.