Character data %100 olduktan sonra resim cıkıyo sonra oyundan atıyo bilgisayar neden olabilir sizce?
Hata falanda wermiyo ????Yardım pls
Patchi tekrar yükle!
seni istemio
quote:
Orjinalden alıntı: Msdefeu
Patchi tekrar yükle!
YA baba 100 kere yaptım banamısın demio....Eminmisin 1454 patch ini tekrar yukleyince olacağından??
bendede öyle olmuştu dün! yeniden yükledim oldu!
ya 5 kere denedim 5 indede attı oyundan...Acaba ekran kartımı yetmio dicem ama knight o kadar kapsamlı bi oyun deil.....Ya kafayı yicem oyununu sesini duyuyorum sonra atıo a.q offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
YA YOQMU BİLEN BİRİ YA YARDIM PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Oyuna bu kadar yaklasmısken yapılmas bu
bendede şu an aynısı oluyor pachi bir yükleyeyim
quote:
Orjinalden alıntı: psyco_oki
seni istemio
komik değil.
off saolun kafayı yicem
quote:
Orjinalden alıntı: BLUE_WOLF
bendede şu an aynısı oluyor pachi bir yükleyeyim
Oldumu blue wolf
yok bole bişi
seni sevmemiş heralde
quote:
Orjinalden alıntı: _II_HaRiKa_CoCuK_II_
seni sevmemiş heralde
Cok kimiqsin beah.....Cemi gectin
Kry bu iş banada fire drakeden önce oluodu ama bunun çıkma sebebi hack tir.program açıyosan açma diecem fire drake yeni çıktı o da olmaz bişi soracam sen çıkmadadn önce {bilmemne (memory)Hack }çıktı mı acep?
quote:
Orjinalden alıntı: maxitolga
Kry bu iş banada fire drakeden önce oluodu ama bunun çıkma sebebi hack tir.program açıyosan açma diecem fire drake yeni çıktı o da olmaz bişi soracam sen çıkmadadn önce {bilmemne (memory)Hack }çıktı mı acep?
nası yany hack mi ?
walla ole bişi cıktığını zannetmem..Programdan kastın ne ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme