Şimdi Ara

oyundan sslerini bizlerle paylaşınız arkadaşlar lütfen (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
4.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben RPG'yi kastetmedim DigimonWorld Ds kastettim anlayana.Ve nerde dolaşıcağım kimseyi ilgilendirmez
  • sizde post kasmayın ozman ss atın allah allah sabahtan beri tartışmayın diye burda dil döküyoz ondan sonra dediğine bak ss paylaşma konusu deil sanki diyoo böle işmi olur ss paylaşcaksan paylaş bn boşunamı bu konuyu yaptım adamlarla ilgileniyom yok daha çocuksun yenisin bebek gibisiniz yeni olsa ne olck olamsa ne olcak adam buraya üyemi üye herşeye katılırmı katılır olay bitmiştir bundan sonra ss atın başka bişey atmayın
  • Hüseyin resimleri güncellemeyi unutma eklenenleri ekle ki konu ve oyun tutulsun.

Ama Hüseyin kavgasızda konu tutmuyor.Eğer konular tutarsa bilki 3-4 sayfalık kavga mesajları vardır.Oyun açıkmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin345

sizde post kasmayın ozman ss atın allah allah sabahtan beri tartışmayın diye burda dil döküyoz ondan sonra dediğine bak ss paylaşma konusu deil sanki diyoo böle işmi olur ss paylaşcaksan paylaş bn boşunamı bu konuyu yaptım adamlarla ilgileniyom yok daha çocuksun yenisin bebek gibisiniz yeni olsa ne olck olamsa ne olcak adam buraya üyemi üye herşeye katılırmı katılır olay bitmiştir bundan sonra ss atın başka bişey atmayın

Ok

Bir konu ya yok konuyu yaptım yok adamlarla ilgileniyorum bari resepsiyon koyda onlar ilgilensin yeni üyesin ilerki zamanlarda bu işlerin bu kadar da büyütülecek bir şey olmadığını göreceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin345

matt sn digimon rgp oynadınmı acaba

korede 57 lwl çinde 50 yaptım
  • hmmm rpgde banka nerde acaba yerini bulamadımda:D:D
  • tam sürümün linki çıktğında koyar mısınz?
  • koyarım kardeşimmm
  • Oyun hakkında konuşabilirsiniz demişin.Ama sohbet bölümü var sadece Screen Shot koysunlar.
  • Evet arkadaşlar test serverı açık oldugundan dolayı yeniliklerde olmus mesela elecman digi yumurtası veriyorlar busefer ve hızlı lvl atladıgın bi zevk alamadım ama yinede sizinle ss'sini paylaşmak istedim

[simg]http://i28.tinypic.com/2iu6b6d.jpg[/simg]

[simg]http://i32.tinypic.com/245dbom.jpg[/simg]

[simg]http://i29.tinypic.com/30moh0y.jpg[/simg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin345 -- 25 Temmuz 2009; 9:18:43 >
  • işte diyom ya ne küfür edin ne de küfüre karşı kendinizi savunun
  • ozaman bunu hüseyine söliceksin
  • neden bana sölüyormus brend bi yanlışımmı oldu millletin konusuna girip kapatmı dedim yada gereksizmi dedim hakaretmi ettim ne yaptımda bana dicekmiş siz bana sölemeyin bişey bnde sölemeyim güzel şeyler söleyin bnde söleyim herşey karşılıklı
  • Bak Anlamadığın Olay Şu Gereksiz Demedim Ben SAdece Flood Yapman Hata Dedim Kurallara Aykırı Dedim.Benim Yerimde Bi Mod Bunu Görseydi Emin Ol Ban Yemiştin.Ama Sen Kendini Savunuyorsun.He Diğer Konulara Gelelim Gereksiz Konuya Gereksiz Diyicez Tabiki Ne Dicez Helal Olsun Süper Konumu Dicez.Düşünsene Herkez Öyle Konu Açıcak Forumda Neyin Ne Olduğu Belli Olmıcak.Bunları Forumda Konuşmak İstemiyorum Derdin Varsa Msn Gel.
  • ver msneni konusalımmm
  • Şimdi Konu Sapmadan Devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 26 Temmuz 2009; 12:54:43 >
  • okey dewam edelimm ewt arkadaşlar sslere dewam
  • JicxMan=Mew_Three mi?Konu gene sapcak ama
  • Evet O Fake İşte
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.