Şimdi Ara

Oyundayız: DayZ Standalone - Bölüm 6 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonraki bölümün fragmanı güzelmiş, bizi çok aksiyon bekliyor.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Valla ankaşısız oldum :D talha abi koptum ya ... bir kerede ilk olarak gökhan abinin öldüğünü göreyim hep talha abi ölüyor.. çok yaşa meyince işte :)

gökhan abi kendine başka yoldaş bul :D
  • Sonunda yani kaç zamandr bunu bekliyordum be ya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

quote:

Orijinalden alıntı: Magnussen

Her bekletilen gün için 1 dakikalık çekim mi yapıyorsunuz? Öyleyse 2 ay civarında bekleyelim ki gerçekten izlenince keyif verecek, bir lokmada bitmeyecek bölümler gelsin.

30 DK neyinize yetmiyor be,youtuberlar bile o kadar uzun yapmıyor.Bir şeyi de beğenin adamlar sizin zevkiniz için ayrıyeten bir seri çekiyor,asıl işleri bu seriyi haftada 1 yenilemek değil.

Yetip yetmemesi problem değil. Ben açımdan, hiç yayınlanmasa dahi bir şey değişmez. Fakat bir söz veriliyorsa, Türkiye'nin en iyi oyun sitesiyiz, şöyle bir programımız var ve bugün şunu yayınlayacağız deniliyorsa, yayınlanamadığında yarın akşam yayında olacak denmesine rağmen aradan 10 gün geçtikten sonra yayınlanıyorsa ve bunca zamandan sonra dişi doldurmayan bir şey veriliyorsa burada soru sorma hakkımız olmalı. Sonuçta bu site senin benim gibi izleyenlerin rağbet göstermesiyle yoluna devam ediyor. Bu sitenin işi tam olarak bu ve herhangi bir youtuber dediğimiz yayıncıdan daha iyi yapılmalı ki hit alsınlar, hit alsınlar ki sistem dönsün. Oradakiler keyfine, vakit geçirmek için çalışmıyorlar bunları sunmak için para alıyorlar.

Ayrıca yayınlanmadığında montaj problemi yaşandı vs. denildi ama bakılırsa yer yer ses sıkıntıları, yankılar derken yeteri kadar montaj yapılmamış ya da elde düzgün ve özenli çekilen bir yer yokmuş gibi görünüyor. Bu kadar zorluyorsa, programı bozuyorsa yayınlanmaması daha iyi olur en azından o vakti daha iyi şeylere harcarlar.

Ayrıca bu programı beğenmediğimi de kim söyledi? Bundan önceki 1-2 bölümün yorumlarına bakarsan en sert tepkilere karşı yorum yapmış, programı savunmuşum.

• sonunda geldi
  • Talha reyiz
    [sizer=red]Oyundayız: DayZ Standalone - Bölüm 6
  • Bu bölüm harbi heyecanlıydı :D hll spr dvm :D
  • Güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video öğlen yayınlandı diye seviniyoruz saat 9 olmuş 1080p kalitesini seçince hala video bulunamadı hatası,her bir videoya tıkladığımda saçma sapan joygame reklamları,ersin abi gitti bozuldu bsc.

• oh be kaç gündür bekliyorum sonunda çıkmış :D
  • Yine heyecanlı bir bölümdü, soluksuz izledim :)
    Bir sonraki haftayı iple çekiyorumm ...

• 27:14 fenasın talha abi gülmekten yarıldım

sık sık ulan cesedinede sık şunun
  • inFamous Second Son Serisi geliyor, değil?

• gerilim müziği çok iyiydi ya
  • ''vay beni beni'' diyerek yerde yuvarlanman bayağı güldürdü beni Talha :D Teşekkürler. Güzel bölümdü.

• Gökhan,"hangar 18 diye bir megadeth şarkısı vardır bilir misin?" dediği an bittiğim andı,artık Gökhan abi benim için x284838729717 kat daha mükemmel.

• abi büyük bir heycanla bir sornaki bölümü bekliyorum çok olaylar olaylar olmuş
  • vay beni :D hahaha

• Video bulunamadı
  • Son videoda Talha abinin adama vurup vurup kaçmasına bittim ya yaş geldi gözümdem

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.