Şimdi Ara

OYUNLARA YILLIK NE KADAR PARA VERİYORSUNUZ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
3
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kutulu alırsam alıp 1 ay oynayıp satıyorum,tabi aldığım oyunlar dark souls,witcher gibi rağbet gören,piyasası olan oyunlar

140'a aldıysam bitirip 100'e satıyorum,zararım 40 tl falan oluyor veya takaslayarak 2.el oyun alıyorum

dijital fazla alamıyorum internetim hızlı değil ve kota sıkıntısı var,malum oyunlar da 40-50 gb oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hortlanmış ama yinede yazmak istedim.

Çok sevdiğim ve birdaha oynayacağım oyunları kutulu olarak alıyorum. Hikayesi sağlam olanları tercih ediyorum. Eğer ki multi odaklıysa dijital alıyorum. Ayda 1 oyun alıyorum. $60 dolar veriyorum.

Aylık = 180TL
    Yıllık = 2160 TL

Genelde $60 dolar çıkmış oyunları indirimleri takip etmeye çalışıyorum bazen $30-40 dolara düşüyor. Arşiv yapıyorsam kutulu oyunları amazondan alıyorum. Eğer ki dijital alıyorsam US PSN tercih ediyorum.
  • Bu yıl 1000 tl vermişimdir
  • Geçmişi sallayın da bu kış rekor kırılacak.
  • Benim makine de şu anda olmayan oyun yok sadece E3-2016'da gösterilen oyunların pre-order'ları hariç.
    Yaptığım masraf : 0 TL.
    Google amcayı iyi kullanabiliyorsanız , cracker işinden anlıyorsanız hiç birşeye para vermenize gerek yok
    Saygılar
  • 2015 yılı için 1400 tl civarı digital aldığım için takas yapmıyorum.

• Yılda alıp uzun süre oynadığım satmadığım oyunlardan 600-700 civarı vardır. Bir de alıp az zararla sattıklarımda 400-500 civarı dersek. Yılda 1000-1200 arası yapıyor en az
  • Bu gectigimiz 12 ayda 1000 lira civari oyun almisimdir

Eylul ekim kasim arasinda
    Fifa17
    Bf1
    Pes17
    Nba2k17
    Fm17 (pc)alacagim
    800 tl eder sanirim en az

Birde eylule kadar last of us almayi planliyorum agustos psn plus da gelmezse alacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: Borgess

Geçmişi sallayın da bu kış rekor kırılacak.

kapitalizm kölesi olacaklar yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihancetintr

Konu hortlanmış ama yinede yazmak istedim.

Çok sevdiğim ve birdaha oynayacağım oyunları kutulu olarak alıyorum. Hikayesi sağlam olanları tercih ediyorum. Eğer ki multi odaklıysa dijital alıyorum. Ayda 1 oyun alıyorum. $60 dolar veriyorum.

Aylık = 180TL
    Yıllık = 2160 TL

Genelde $60 dolar çıkmış oyunları indirimleri takip etmeye çalışıyorum bazen $30-40 dolara düşüyor. Arşiv yapıyorsam kutulu oyunları amazondan alıyorum. Eğer ki dijital alıyorsam US PSN tercih ediyorum.

Aldığınız oyunları satabilir musun?
  • Yılda 2 tane tüm sene oynayabilceğim multiplayer oyun alıyorum. Fifa ve 1 tane FPS 350 TL. Oynamak istediğim offline veya multisi zayıf diğer oyunları çıkışından 3 sene sonra %50-%80 indirimlere girdiğinde satın alıp oynuyorum.
  • Şu ana kadar Ps4 çıktığından beri toplam 300-500 arası bş para vermişimdir ama 10 tane oyun oynadım hep 2. El alıp takas ile ilerledim

• bu yıl şuana kadar 320 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix506

quote:

Aylık = 180TL
    Yıllık = 2160 TL

Aldığınız oyunları satabilir musun?

Satma gereği duymuyorum.

• 2000-2500 gibi sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Allah dan digital oyun pri sec nimeti var,yoksa işimiz yaştı gerçekten.

• quote:

Aylık = 180TL
    Yıllık = 2160 TL

çıkan oyunlar 6 ay sonra 40 dolar olabiliyor
    biraz beklerseniz oyunları daha uygun fiyata alabilirsin

• Maks. 600TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patapon_00 -- 7 Ağustos 2016; 11:53:49 >
  • İlk ayım 330 tl oldu böyle devam ederse 3500 tl bulur.

• Kardeşlik sayesinde 2 yılda 500TL vardır. Al bitir 10 20 TL zararla sat sistem bu. 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.