Şimdi Ara

Oyunlarda Kasıyor Ama Ram ile İşlemci Normal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var...1 haftadır olmaya başladı bu...Bilgisayarım normal kullanımda hiçbir sorun çıkartmıyor fakat oyunlara girince kasıyor...daha önce rahat rahat oynadığım oyunlar şimdi kasarak açılıyor..oyun açıkken ram ile işlemciye bakıyorum ama değerleri normal gta4 pes 2012 mafia 2 bütün oyunlarda kasıyor...format attım yine çözülmedi acaba ekran kartıyla alakalı olabilir mi

bilgisayarın özellkleri:

750 gb harddisk
    8 gb dd3 ram
    1 gb nvidia 540m ekran kartı
    intel i5 2,30 ghz
    windows 7 ultimate 64 bit işletm sistemi

bu arada pc casper nirvana laptop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramo61_37 -- 23 Aralık 2011; 13:36:56 >

• nvidia optimus ayarlarına gir ve kapat sürekli harici ekran kartı ile çalışsın düzelir oyunları intel hd graphics le açmayı deniyor.
  • pshyx ayarları mı yoksa ön tanımlı görüntü ayarları mı_?
  • öntanımlı
  • yaptm yne deişen bşi olmadı ekran kartında bi problem var sanırım...oyun açılıyor herşey normal 1-2 dk sonra fan çalışmaya başlıyor...sonrada kasmalar başlıyor anlamış deilim yav acaba ekran kartı mı yeterince soğutulamıyor mu?
  • Faz Tonlanması Olabilir Fırça , Süpürge Makinesi yardımıyla temizle + termal macunu unutma :) . Ve Oyunu Düşük mod'da oynamayı denermisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

Faz Tonlanması Olabilir Fırça , Süpürge Makinesi yardımıyla temizle + termal macunu unutma :) . Ve Oyunu Düşük mod'da oynamayı denermisin ?

pc laptop demiş usta. hele bide markası casperse o aletin yanına 100 metreden aşağı tornavida yaklaştırmayın. arkasından üfleyin bişeyler yapın tozunu öyle alın kesinlikle garanti dışı bırakacak etkenlerin 10 da birini bile yapmayın benden söylemesi. madur olursunuz. nvidia driverlerinin tamamını kaaldırıp güncellerini yükleyin
  • aynen bende tam onu diyecektim...makine daha 4 aylık 15 gün öncesine kadar sorun yoktu yeni başladı kasmalar...garantisi olduğu için pcyi açamam zaten laptop olmasıda bi etken bunun için...driverlerini de kaldırıp başka driverleri kurdm hatta son sürümünüde kurdm ama sonuç hep aynı...he bide en düşük ayarlarda da kasıyor en yükseklerinde de daha önceleri en yüksek ayarlarda rahatlıkla oynayabliordum...gta 4 açıkken şuan değerler ram:%27 cpu: %87 ekran kartına bakamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramo61_37 -- 23 Aralık 2011; 17:42:11 >
  • Beyler Özür Dilerim Ben Kasalı Pc Sandım O Yüzden Kasayı Aç flan dedim .
  • benzer sorun bendede var pc yeni topladım knight counter gibi oyunlarda kasıyor daha girerken bile..
  • ya acaba virüs filan mı girdi netten..ama tamamen sildim hard diski komple format attım...
  • Makinenizi eğer batarya ile çalıştırıyorsanız ve oyunları bu şekilde oynuyorsanız ekran kartı tasarruf için hızını düşürür. Kontrol panelinde bunun için ayar vardır. (Ayrıca netten bakarsanız ayrı bir programda var.) Pc'nizi şarj halindeyken oynayın oyununuzu. Kasma vs. olmayacaktır.
  • Değerler normal demişsin ama bir de elinde kendin bak aşırı ısınma sorunu olabilir mi ?
  • değerler pes 2012de böle ısınma oluyor ama daha öncede olujodu ama kasma donma problemi hiç olmamıştı

Oyunlarda Kasıyor Ama Ram ile İşlemci Normal
  • ekran kartından sanırım sorun oyuna girdikten 1-2 dk sonra fan çalışmaya başlayınca kasmaya başlıyor...işlemciyle ram i geçtim...en iyisi garantiye vermek casperin teknik servisi nasıldır bi bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramo61_37

ekran kartından sanırım sorun oyuna girdikten 1-2 dk sonra fan çalışmaya başlayınca kasmaya başlıyor...işlemciyle ram i geçtim...en iyisi garantiye vermek casperin teknik servisi nasıldır bi bilgisi olan var mı?

alırlar bakarlar bunun garantisi bitmiş derler 35 tl para isterler tozunu almak için. öyle bi garanti servisi var casperin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramone01

quote:

Orijinalden alıntı: Ramo61_37

ekran kartından sanırım sorun oyuna girdikten 1-2 dk sonra fan çalışmaya başlayınca kasmaya başlıyor...işlemciyle ram i geçtim...en iyisi garantiye vermek casperin teknik servisi nasıldır bi bilgisi olan var mı?

alırlar bakarlar bunun garantisi bitmiş derler 35 tl para isterler tozunu almak için. öyle bi garanti servisi var casperin

ya ama alalı daha 4 ay oldu...parçalara ayrı ayrı garanti mi veriyor bunlar yoksa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.