Şimdi Ara

Oyunlarda Kasma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ram biraz zayıf kalmış diğer parçalara göre
  • Donanımsal bir yetersizlik görmedim ben.Oyundalarda kasılma diyince açıkçası driver ve ısınma probleminden başka problemlede gelmedi.Sisteme etkli eden bi' malware yada benzeri bi' virüs olabilir bi' kontol et.Ve gamebooster probramını indirerek oyun moduna al arka plandaki tüm uygulamaları etkisiz kılıp işlemci ve rami rahatlatıyor.
  • Anlamadımki bende. Ram büyük ihtimalle diye düşünüyorum. Driverlar güncel.Isınma problemide yok. Nedirki başka...

Gamebooster da kullandım ama y ine aynı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEAD MAN -- 10 Temmuz 2011; 1:34:46 >
  • Bu arada arkadaşlar

Asus p8p67 deluxe anakart
    ATI HD 6970 Ekran Kartı
    I7 2600 İşlemci
    4 gb Kingston 1333 vmhz Ram

Birbirine uyumsuz veya ne bileyim desteklemeyen parçalar varmı bunlar arasında ? Yoksa sorunusz çalışması gereken parçalarmı ?
  • arkadaşım sisteminde sorun görmüyorum. windows 64 bit mi?

windows'un kendi puanlamasını çalıştırıp kaç puan aldığını buraya yazar mısın.? anakart revizyon kaç? bios update gerekebilir
    yada win7 64 bit değilse onu kur. İşlemci çarpan kilidin kapalı bir işlemci bunu da söyliyim. işlemci ısın kaç dereceye çıkıyor?

sistemi yükleyip ısıyı bir görmeni istiyorum.
  • Win 64 bit Home Premium sistem. Revizyon için p67 B3 Revizyon yazıyor.

Bu arada puanlamayı nasıl yapıyorum ?
  • bilgisayar sağ tıkla özellikler enter.
    mavi yazıyla 5.9 windows deneyimi dizini tıkla ve aşağıda sağda Değerlendirmeyi yeniden çalıştırı tıkla.
  • Öyle bir dizin göremedim.Performans bilgileri ksımında windows deneyimi dizininiz henüz oluşturulmamış diye bir yazı var. Bu bilgisayarı derecelendir diyorum ama bir şey olduğu yok.
  • 6970'li ekran kartın i7 2600'ün var, Windows deneyim dizini'ni bulamıyosun. Çelişkili durum.
  • @kerokeso ''parayı veren düdüğü çalar'' atasözü bu duruma uyar sanırım
    @DEAD MAN pc normal işlemlerinde nasıl bi performans sergiliyo takılma vs var mı? Bu soruyu hdd için sordum. Eğer ki hdd sorunlu ise o da yapar.
  • 3d mark11 testi yapıp sonucunu koyarmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordFrank

Oyunlar Korsan mı?

yok crysis
  • ???

3d mark sonucu nasıl arkadaşlar ? Pek iyi değil gibi geldi bana. Testleri yaparken zaten 30 ila 15 fps arasında gidip geldi. Ki 1280*1024 de yaptı. Basic sürümünü indirdim.1980-1080 de yapamıyorum niyeyse...Artık İşlemcimi Ekran kartımı Ramm i valla nedir ne değildir ya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEAD MAN -- 10 Temmuz 2011; 18:44:14 >
  • Yokmu arkadaşlar bir fikri olan ????
  • ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEAD MAN

Bir de Catalyst Contorl Center da Overdrive da current values in altında gpu clock ve memory clock 250 mhz ve 150 mhz değerlerine düşüyor sonra bir daha normal değerlere çıkyıor tekrarlayıp duruyor bu azalıp artmalar. Bu normalmidir yoksa nedir ?

O sayfanın görüntüsünü yollayabilir misin?
  • [simage][/simage]http://img20.imageshack.us/img20/13/adszbny.png [simage][/simage]
  • Fan seviyesini 100 e getirip deneyebilirsin.belki fan seviyen hep %10 da kaldıgı için ekran kartında sıkıntı yapıyodur.
  • Ben onu 100 e getiripde çalııştırmışdım yine aynı idi. Bir de fandan aşırı yüksek ses çıkıyor 100.seviyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEAD MAN -- 11 Temmuz 2011; 3:12:32 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.