Şimdi Ara

Oyunlarda ses kasılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce bi sistem topladım, cs go , pubg gibi oyunlara girdiğimde ses kasamıyorum.Kulaklık tamı sorun var diye farklı kulaklıkla denedim yine aynı.Kulaklıklarımı başka cihaza taktım, on numara ses kasılılıyor.Ama kendi bilgisayarımdayken sesin nerden geldiği tam anlaşılmıyor.Anlık sesin nerden geldiği belli oluyor o yöne döndüğümde sesin yönü değişiyor.Çok garip daha önce hiç başıma gelmedi.Nasıl bir çözümü var arkadaşlar , bilen yardımcı olursa sevinirim.

• Kulaklığı kulağınıza ters takmayı denediniz mi? Oyundayken bir de öyle deneyin.

• ses ayarlarına girmeyi dene ordan büyük ihtimalle surround yaptın ya da mono. bu ayarla alakalı olması muhtemeldir
  • İkisini de denedim yok arkadaşlar.Film izlerken veya müzik dinlerken farkedilmiyor fazla ama oyunlarda resmen ses kasılmıyor.Sesin nereden geldiği belli olmuyor.Atıyorum soldan geliyor sola dönüyorum bi anda ses sağa sola kayıyor.Csgo, pubg, valorant hepsinde aynı sorun.Biraz da oyunlarda yankı yapıyor gibi sesler.Sitemi alalı daha 5 gün oldu.İnventus dan elraen parva hazır sistem almıştım.Anakart asus prime b450 m-k.

• Windows Sonic'i açın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.