Şimdi Ara

oyunlarda takılıyorum acaba hangi parçadan ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemci : intel pentium 4 630 3.00ghz fsb 800 2mbl2 cache overclock yokk
    anakart: asus p5wd2 premium wifi-tv intel 955x overclock yokkk
    ramler: corsair value select 1gb(2x512mb) ddr 2 533 dual kit
    ekran kartı: leadtek winfast 128mb ddr3 6600gt extreme overclock yokk
    power shupply:coolermaster centrion 5 kasanın içinden çıkan real 350 watt
    hard disc: seagate 250gb s.ata nsq

benim sorunum şu quake 4 oynuyorum fsp 60^ lardan bir anda lap diye 4fsp lere iniyor takılıyor oyun 640x480 yapsam bile yine aynısını yapıyor :(( frisby 450 watt taktım ondada aynı sorun var power shupply den atx 12 in yanında 4 tane boşluk büyük power kablosundanda 4 tane boşluk kalıyor acaba bunlardan olabilirmi windows xp sp2 direct x 9c anakart bios versiyonu 606 ekrankartı driveri 81.95 winfastcomdan indirdim ekran kartı bios versiyonu 5.43.02.39 cevaplarınız için teşekkürler

• problemin sadece quake 4 te olması oyunun dosyalrında bozukluk olabileceğini düşündürüyor bana. yoksa sistemin canavar ;) ğerki sadece quake te oluyorsa...
  • bu arada söylemeyi unuttum counter source dede takıyor 11 e 11 bot atıyorum teklemeye başlıyor oyun ondada aynı sorun var :(
  • Büyük ihtimalle ekran kartına gelen voltaj daki dalgalanmalardan dolayı sorun yaşıyorsun.Yani psu dan kaynaklanıyor şebekedeki voltaj dalgalanmaların çok fazla ise bir ups yada korumalı priz kullanmayı deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 1 Aralık 2005, 1:11:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.