Şimdi Ara

Oyunlardaki görüntünün yarısı gözükmüyor! Windows 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sorunu yaşayan bir çok kişi gördüm yarısı benim derdime derman olacak kişiler fakat çoktaan forumu bırakmışlar. Ve bu sorun yüzünden kafayı yemek üzereyim. Oyun oynarken oyunun yarısı gözükmüyor. Zaten benim laptop'un ekranı çok büyük değil, bazı oyunlarda ekrana sığmıyor. Ekran kartı: Intel R Graphics Media Accelerator 3150. Herkesin dediği çözüm belli, gir Intel'in Grafik ve Medya Kontrol Panelinden yap diyorlar. Fakat benim ekran kartımda intel olmasına rağmen öyle bir yer yok. Sadece bir yer var ve onun adı da "Intel Driver For Mobile" diye bir şey oradanda yapabildiklerin çok kısıtlı. Böyle ekranı ayarlama falan filan yok. Tam Ekran yap falan var zaten şu anda da tam ekranda. Allah rızası için şu derdime derman olacak bir allahın kulu varsa yardımlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mroscar -- 6 Mayıs 2013; 21:05:53 >

• Sorunu çözdüm aynı sorunu olanlar;

Başlat > Çalıştır > regedit

Düzen > Bul

Aranan: Display1_DownScalingSupported

0 olan Değer verisi'ni 1 yapın.

Bilgisayarı yeniden başlatın.

Ekran çözünürlüğünü 1024x768 'in üzerine çıktığını göreceksiniz.

Windows 7 de denenmiştir. Xp de de aynı mı bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mroscar -- 7 Mayıs 2013; 19:47:07 >
  • Sorunu açıp cevabı bulunca tekrar cevabı paylaşıp, forumu bırakan forumu zadelere tam destek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 8 Mayıs 2013; 8:51:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

Sorunu açıp cevabı bulunca tekrar cevabı paylaşı forumu bırakan forumu zadelere tam destek.

Allah razı olsun.
  • quote:

Sorunu açıp cevabı bulunca tekrar cevabı paylaşı forumu bırakan forumu zadelere tam destek.

dostum bari yazıyı düzgün yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OscarGyu

quote:

dostum bari yazıyı düzgün yaz

Kafanın yarısı başka yerde olunca sürekli,Bakmadan yazıyor ve gönder diyince böyle oluyor.
    SMSleşmenin verdiği bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.