Şimdi Ara

Oyunlarım açılmıyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. PSP2006 model 2000 version 4.0.1 bir psp aldım. Hafıza kartından oyun oynayabilmem için yazılım yüklemesi yaptırmıştım. Ancak, yazılım yüklemesi yapan adam, bataryası çıktığında yada psp i tamamen kapattığımda oyunların silineceğini, tekrar versiyon yüklemesi yapması gerektiğini söyledi. Şuan versiyon yüklemesi yapalı 10 gün oluyo ama oyunu açarken psp komple kapandı ve oyunlar silindi. Her defasında bu işlemi yaptırmak zorunda mıyım ve bunu kendim yapabilir miyim? Bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

• şimdi önce aç psp ni sonra photos a gel ordan çıkan sekmelerden alttakine gir sonra 5 tane daha dosya çıkar onlarında en altındakine gel psp kendiliğinden kapanıp açılacaktır.sonra açılınca games e gel ordan memory sticke gir sonra cfw loader tarzı bi şey yazar ona bas çıkan siyah ekranı X le geç sonra tekrar X e bas düzelecektir yalnız bu dediğim ilk olayı photos gelme olayını hemen yapıcaksın çok hızlı bi şekilde
  • Ben ne demek istediğinizi tam anlayabilmiş değilim.Biraz acemi sayılırım psp konusunda. Photo kısmında Camera ve memory stick var memory stickte daha önce kullanmış olduğum wallpaperlar wardı bunları bilgisayara takıp sildim şuanda "there are no images You can import content from a PS3 system or a PC. For details..." vs vs şeyler yazıyor. Dediğiniz yeri anlayamadım bi :)

Restore default yaptım bu arada dediğinizi görebilmek için ama o da kar etmedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampyric_addiction -- 5 Kasım 2009; 20:43:13 >
  • BENİMDE BİR SORUNUM VAR LÜTFEN YARDIM EDİN !!! ICETOWER VE COUNTER I OYNAYABİLİRİYORUM AMA NEED FOR SPEED MOST WANTED , GTA TÜRK, LEFT4 DEAD GİBİ OYUNLARI AÇAMIYORUM FORMATTA ATTIM MOST WANTEDA GİRİNCE BİR SÜRE BEKLİYOR SONRA ŞU HATAYI VERİYOR : Speed.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. OYUNLAR TAMAMEN KURULU AMA DOĞRU ÇÖZÜMÜ BEKLİYORUM
  • AYRICA BENİM PSP DEĞİL MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.