Şimdi Ara

Oyunlarım çok kasıyor. Lüftfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
15.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu pc yi 2 ay önce aldım 1 hafta sonra internet geldi ve call of duty 8 i yükledim acayip kasıyor. Sistem öz. baktım fazlasıyla karşılıyor. ama oyunda yere bakınca köşeye geçince normal. neyse sonra sildim oyunu gta san andreas ı yükledim aynı sorum. ya 18 whells of haulin bile dondu ama pes 2012 donmuyor. sadece oynarken esc ye basınca ağır işliyor.

PC min özellikleri

İşletim sistemi : Windows 7 ultimate 32 bit
    İşlemci : Intel(R) Core(TM)2 CPU 6600 @ 2.40 Ghz(2CPUs)
    Bellek : 4 GB
    DirectX 11

EKRAN :

Intel G41 Express Chipset
    Yonga türü : Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
    Internal
    Yaklaşık Top. Bellek : 1024 MB
    Geçerli görüntü modu : 1600x900 (32 bit) (60Hz)
    Genel Pnp monitör

DDI Sürümü : 10
    Sürücü Modeli : WDDM 1.1

Not : Adam pc yi kurarken pes fifa call of duty gibi oyunları rahatlıkla kaldırır dedi.

• merttok m kullanıcısına yanıt
    M merttok demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: merttok

EKRAn :

Internal
    Genel Pnp monitör

görememişsin.

Ekran kartın çok kötü o yüzden kasıyor.
  • ekran kartının modeli nedir ben mi göremedim yoksa:)
  • EKRAn :

Internal
    Genel Pnp monitör

görememişsin.
  • quote:

EKRAn :

Internal
    Genel Pnp monitör

görememişsin.

Ekran kartın çok kötü o yüzden kasıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl kötü 2 ay önce aldım ben birde aldığım kişi tanıdık bana indirdiğim oyunların rahatlıkla kaldırılacağını söyledi.
  • Onboard ekran kartı anlaşılan, harici ekran kartı yok, oyunlar için harici ekran kartı şart oldu nerdeyse, bu senin yüklediğin oyunları da kurduktan sonra ayarlarından oyun özelliklerini düşür öyle dene bakalım.
  • ekran kartı kötü . Belleği fazla ama o önemsiz. Direc x sürümü galiba 10 grafik özelliklerini düşür.

• kardeşim ekran kartından kaybediyorsun. benim ekran kartının belleği seninkinden düşük 512 MB ama 256 Bit oldugu için canavar gibi çalışıyor. Benidme RAM 4 GB İşlemci İntel E 2160 1 MB Cache bellek
  • quote:

Orijinalden alıntı: general96

Onboard ekran kartı anlaşılan, harici ekran kartı yok, oyunlar için harici ekran kartı şart oldu nerdeyse, bu senin yüklediğin oyunları da kurduktan sonra ayarlarından oyun özelliklerini düşür öyle dene bakalım.

arkadaş haklı
    Oyun oynanmaz o PC 'de. En düşük görüntü ayarlarında bile kasabilir , işlemci de iyi değil en az bi i3 olmalı oyun için
  • ben sizin dediklerinizden sonra sorunu anladım ekran kartı vram 126 mb oyunlar en az 256 mb istiyor.
  • quote:

ben sizin dediklerinizden sonra sorunu anladım ekran kartı vram 126 mb oyunlar en az 256 mb istiyor.

Bir ekran kartının performansını etkileyen bir çok faktör vardır.

• quote:

Arkadaşlar ben bu pc yi 2 ay önce aldım 1 hafta sonra internet geldi ve call of duty 8 i yükledim acayip kasıyor. Sistem öz. baktım fazlasıyla karşılıyor. ama oyunda yere bakınca köşeye geçince normal. neyse sonra sildim oyunu gta san andreas ı yükledim aynı sorum. ya 18 whells of haulin bile dondu ama pes 2012 donmuyor. sadece oynarken esc ye basınca ağır işliyor.

PC min özellikleri

İşletim sistemi : Windows 7 ultimate 32 bit
    İşlemci : Intel(R) Core(TM)2 CPU 6600 @ 2.40 Ghz(2CPUs)
    Bellek : 4 GB
    DirectX 11

EKRAN :

Internal
    Genel Pnp monitör

Not : Adam pc yi kurarken pes fifa call of duty gibi oyunları rahatlıkla kaldırır dedi.

Bilgisayarina duzgun bi ekran karti alirsan kaldirir on-board ekran karti ile olmaz o is kardesim :)

• hangi markaları önerirsiniz sadece oyun için olucak ama birde 250 300 civarı bişey olsun
  • merttok M kullanıcısına yanıt
    Bro Bilgisayarlarımız büyük ihtimal aynı ekran kartı ve işlemcilerimiz aynı bende şuan senin derdini anlayabiliyorum bırak call of duty minecraft zula gibi oyunlarda en düşük ayarlarda 20 fpsin üzerini göremiyoruz bende ekran kartımı değiştircem bilgisayarcıya sordum senin gibi çok fazla param yok orta değerlerde ekran kartı buldum bunla (yüksek grafiklerde oynayamazsın ama düşük grafiklerde rahat 100 fpsyi görebilirsin)
    ekran kartı: MSİ GEFORCE GT710 1GB 64 BİT 320tl şuanki güncel fiyatı
  • bu oyun oynanabilecek bir bilgisayar değil hocam maalesef. quad core bir işlemci ile hd 6570 hd 7770 veya daha düşük bir kart bile olsa yeterli olur dediğiniz oyunlara.
  • bu dahili ekran kartıyı bende kullanıyorum sana taviyem driver yülke sonra ayarlardan ekran kartıyım belleği yüstek ancak öyle birşy olabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.