Şimdi Ara

Oyunlarım gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün oyun oynarken psp kendiliğinden kapandı ve açıldı açıldıgında oyuna girmek istedim fakat tüm oyunlarım gözükmüyordu ama hafıza kartını dolu olarak gösteriyordu yani 1 gb boş yer gözüküyordu.Hafıza kartını bilgisayar taktıgımda oyunlar gözüküyor fakat psp de gözükmüyor.Hafıza kartını formatladım oyunları tekrar attım aynı sorun tekrar var.Psp kırık versiyon 5.03.Yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecv

Merhaba arkadaşlar dün oyun oynarken psp kendiliğinden kapandı ve açıldı açıldıgında oyuna girmek istedim fakat tüm oyunlarım gözükmüyordu ama hafıza kartını dolu olarak gösteriyordu yani 1 gb boş yer gözüküyordu.Hafıza kartını bilgisayar taktıgımda oyunlar gözüküyor fakat psp de gözükmüyor.Hafıza kartını formatladım oyunları tekrar attım aynı sorun tekrar var.Psp kırık versiyon 5.03.Yardımlarınızı bekliyorum

cihazı her kapatıp açtığıda game menüsündeki pro loader programını çalıştırman lazım.. karşına msdos gibi siyah bir ekran çıkacak, X e basarak geç, cihaz tekrar açılacak ve bütün oyunları göreceksin
  • Game menüsünde ; Game sharing ,Saved Data Utility ve Memort Stick sadece bu 3 ü var pro loader yok.
  • eğer cihazı kırdırdıysan olması lazım.. yoksa olmaz, diğer menüleride kurcala biraz
  • Cihaz kırık ama hiç bir yerde yok .
  • quote:

Cihaz kırık ama hiç bir yerde yok .

Demekki onu yükleyen adam kırdıktan sonra o dosyayı silmiş. İnternette 6.35 için güncelleme var. O bence en stabil olanlardan. Bir rehbere göre güncellersen sorunun kalmaz.
  • 6.35 e nasıl güncelleyebilirim ? peki şuan 5.03
  • Psp için korsan oyun sitelerinde bolca rehber mevcut. Bu forumda izin verilmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Game menüsünde ; Game sharing ,Saved Data Utility ve Memort Stick sadece bu 3 ü var pro loader yok.

Memory stick e gir içinde vardır Pro loader

Yoksa benimle iletişime geç yenider kırarız psp ni

Ayrıca şuan son sürüm 6,60 psp ni aç en sol bölümün en üstünde system update vardır ona girip güncelleme yapabilirsin. Ama güncelleme yaptığın zaman korsan yun çalıştırmaz yeniden kırman lazım. İstersen yardımcı olurum boşuna para verme adamlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenmert -- 16 Mayıs 2014; 12:08:57 >
  • Pro Update'yi tekrar açıp psp yi tekrar kır.Eski haline dönecektir.
  • Memory Stick bölümüne girip Pro Update seçeneğine tıklaman senin için yeterli olcaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.