Şimdi Ara

OyunTECH Lan party (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AAAragorn

Turnuvaya kaç takım katılacak kafanızda herhangi bir rakam var mı? Birde bu 7 gün demişsiniz,bu 7 gün içinde sadece turnuva organizasyonu mu olacak ayrıca aktiviteleriniz mi olacak? Bunu soruyorum çünkü 3-4 gün süren turnuvalar gördük de 7 gün ilk defa görüyorum.

Max 20 takım katılacak.Turnuva haricinde kapalı-açık yüzme havuzu'nda 7 gün boyunca takımlar gönüllerince eğlenebilecek.

Turnuva'nın son günü barbekü partimiz olacak,bu tabi planların içinde ancak kesinliği net değil.
  • Valla duyduğum turnuva haberlerinin içinde en özverili olan turnuva bu heralde.
    Yani 7 gün boyunca sadece eğlence ve amacın Türkiye'deki GAMING olayını canlandırmak. Her şey gönlünüzce olsun Allah kolaylık versin. Iyi bir turnuva olacağı benziyor. Kolay gelsin.
  • Bu piyasaya girdiğimizden beri birçok ilk'i yaptık.Buda bir ilk olsun.

Gönül ister gaming işinde bulunan; gerek hostingciler gerek organizatörler taşın altına ellerini sokabilsinler,ama Türkiye'de gaming inanılmaz kötü durumda.Bunların sebeplerinden başlıcaları zaten hosting işi yapan firmalar.Bu firmaların sahiplerinin bir kere bilinçlenmesi gerekiyorki kalite çıtası artsın.

Çok kişiden destek görüyor bu organizasyon çok güzel tepkiler alıyorum.Herkes'de aynı tepki "sizin gibi 5 tane firma olsa...." diye başlayan cümleler.

Arkadaşlar,bizde isteriz girişimci arkadaşlar olsun yenilikçi olsun -ki gaming gelişsin.Ama yapılan şeyi taklit etmekten başka yapabildiğimiz bişey yokki!

Müşterisine küfür eden bir firma! dan bu tür organizasyon girişimi beklentisi çölde kutup ayısı besleme hayalleri kurmaktan farksızdır.

Umarım önayak olur bu işi hep beraber devam ettirir ülkemiin imajını biraz olsun düzeltiriz.

Saygı ve selamlarımla.

• 1.6 mı olucak yoksa yalanmı oldu ?
  • Yürü be Hasan'ım kim tutar seni
  • Oyuntech gerçekten hakkını veriyor.Az zamanda iyi yol kat etti.Yaptığı turnuva da hakkını verecektir eminim.
    Bu tür etkinliklerin devamını diliyorum.Kolay gelsin Hasancım
    ben Özgür ;)
  • Turnuva "yalan" falan olmadı. Gerekli tadilatlar devam ediyor hala. Sanırım 15 günlük bir işimiz kaldı,akabinde konuşulduğu gibi start alıp 7 gün sürecek.

Resimler
    Burada
  • Özgür,seni burada'da görmek güzel. İyi dileklerin için çok teşekkürler.
  • OyunNetwork Maç Botu Plugini ben geliştiriyorum arkadaşlar, üzerine eklenmesini istediğiniz özellikleri belirtirseniz sevinirim. Son sürümünde bulunan yeni komutlar.

say !uzat maçı uzatır, takımların yerini değiştirir, 10000 dolar para verir.
    say !tt freezetime ve forcecamerayı kaldırır, 16000 dolar para verir, taktik çalışmanız için serverı ayarlar.
    say !dg sadece desert eagle silahı satın alınır.
    say !pistol sadece tabancalar satın alınır.
    say !all bütün silahların satın alınmasına izin verir. (Kalkan, G3, SG550 silahları hariç)
    say !demomenu demo menüyü açar. Listeden seçtiğiniz kişinin bilgisayarında otomatik isimlendirilmiş demo kaydı başlatır.
    say !ssall herkezin ekran görüntüsünün resmini çeker.
    say !ff friendly fire açık olur.
    say !noff friendly fire kapanır.
    say !demo1 herkezin bilgisayarında otomatik isimlendirilmiş demo kaydı başlatır.
    say !demo0 bütün demo kayıtları durdurulur.
    say !dmg bullet_damage 1 (Amx Super kurulu olmalıdır)
    say !nodmg bullet_damage 0 (Amx Super kurulu olmalıdır)
    say !map amx_mapmenu komutunun kısayoludur.
    say !vote maç serverlar için pro harita oylaması başlatır.
    say !gt Teror takımını beta serverımıza gönderir.
    say !gct Anti-Teror takımını beta serverımıza gönderir.
    say !reset Rank istatistiklerini sıfırlar.
    say !res5 sv_restart 5 komutu uygular.

say !menu bu pluginin en çok kullanılan komutlarını içeren menüyü açar.

Bu özellikler eklenen özellikler olup bütün özellikleri ile kullanmanız için OyunTech sunucusu kiralamanız gerekmektedir.

Bu plugini yazdıklarını iddaa eden diğer hosting firmalarına cevabım > Ceza - Fark Var nuhta mepeüch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemagX -- 6 Ağustos 2009; 1:19:09 >

• Bunların yarısını ben istedim
  • Evet,RemagX'ın da dediği gibi bu plugin kendisi tarafından yapılmakta ve geliştirilmektedir.

Türkiye'de bu plugini ilk yapan ve uygulayan,popüler hale getirip cazip hale getiren kısacası hizmet anlayışını geliştirilmesinde ön ayak olan'da OyunTECH,bunu zaten bilen biliyor.

Son olarak yine bir "ilk" i yapıp Türkiye'de hiç olmayan,gelişmeyen GAMING'in bir nebze olsun hareketlendirecek bir organizasyonla,dünyanın saygı ile izlediği 2 takımı ülkemize getirip Türk playerlar la tanıştırıyoruz.

NOT:İlerleyen günlerde görev alabilecek arkadaşlara ihtiyacımız olacak bunlar için iletişim linki verip bizlere ulaşmanızı isteyecem.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunTECHx

Evet,RemagX'ın da dediği gibi bu plugin kendisi tarafından yapılmakta ve geliştirilmektedir.

Türkiye'de bu plugini ilk yapan ve uygulayan,popüler hale getirip cazip hale getiren kısacası hizmet anlayışını geliştirilmesinde ön ayak olan'da OyunTECH,bunu zaten bilen biliyor.

Son olarak yine bir "ilk" i yapıp Türkiye'de hiç olmayan,gelişmeyen GAMING'in bir nebze olsun hareketlendirecek bir organizasyonla,dünyanın saygı ile izlediği 2 takımı ülkemize getirip Türk playerlar la tanıştırıyoruz.

NOT:İlerleyen günlerde görev alabilecek arkadaşlara ihtiyacımız olacak bunlar için iletişim linki verip bizlere ulaşmanızı isteyecem.

Saygılarımla

Büyük adamlarsınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.