Şimdi Ara

Oyunu açarken RSSC Ekranı Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu kutulu aldım yükledim. Fakat yükleme bittikten sonra oyuna girmeye çalışırken kapak fotosu geliyor ama ardından social club açılmıyor, hiçbir tepki vermiyor. Social Club'ıda düzgün yükledi fakat dosya konumu aşağıdaki gibi. Lütfen yardım kafayı yemek üzereyim sabahtan beri çözüm bulamadım
     Oyunu açarken RSSC Ekranı Gelmiyor

• beyler yok mudur bunun çözümünü bilen? bu sefer siteden social club aktivasyon kodunu girdim, oyunu açmak için simgeye tıkladım gta resmi çıkıyor ardından kayboluyor, social club ekranı gelmiyor kutuyu paramparça etmek üzereyim ya
  • Hocam şu an genel bir problem var. Şöyle yapmayı deneyin. Aygıt yöneticisinden->Görüntü aygıtlarını gösterin. Harici ekran kartınızı devre dışı bırakın. Oyunu çalıştırın. Social Club ekranı geldiği gibi tekrar etkinleştirin oyun çalışacaktır. Sanırım dizüstü kullanıyorsunuz. Aynı sorunu bende yaşıyorum şu anlık böyle idare ediyorum.
  • goku2 kullanıcısına yanıt
    işte benim masaüstü ve tek amd ekran kartı var başka bişey yok dolayısıyla devre dışı bırakamıyorum. başka bildiğin çözüm yöntem yokmu dostum yaw? birde windows yönetici hesabı değiştirme ile ilgisi olabilir mi acaba bu durumun, şuan işteyim bakamıyorum dolayısıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.