Şimdi Ara

oyunu açmadan önce pin sordurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, benim steam hesabım 2 bilgisayarda da kurulu 2. bilgisayardaki hesabın bazı oyunlara girmesini istemediğimden bazı oyunlara girerken bana pin sormasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?

• Aile korumasini aç, sifre koy, seçtigin oyunlari sifrele.Ama bu hesap için oluyor galiba.Yani nerden girersen gir aile kilidini açmak için sifre soracak.

Tam anlamadim problemi ama böyle bir sey mi : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitch -- 16 Temmuz 2018; 17:6:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glitch

Aile korumasini aç, sifre koy, seçtigin oyunlari sifrele.Ama bu hesap için oluyor galiba.Yani nerden girersen gir aile kilidini açmak için sifre soracak.

Tam anlamadim problemi ama böyle bir sey mi : )
    aile korumasını açtım 1 oyunu seçtim pinde belirledim ama sağ üste aile koruması kırmızıda olsa yeşilde olsa seçtiğim oyuna giriyor. sadece yeşile geçince diğer oyunlar gözükmeyip sadece seçtiğim oyun gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmak5

aile korumasını açtım 1 oyunu seçtim pinde belirledim ama sağ üste aile koruması kırmızıda olsa yeşilde olsa seçtiğim oyuna giriyor. sadece yeşile geçince diğer oyunlar gözükmeyip sadece seçtiğim oyun gözüküyor

Alıntıları Göster
    Oyun gözükmeden nasil giriyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.