Bildirim
Oyunu aldık oynayamıyoruz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Saol teşekkürederim inş.çözümünü buluruz benim sorunu çok kişi yaşıyormuş ama belli bir çözümü yok. -
Oyunu playsyoreden 10tl indirimli 158tl ye aldım 60.4 gb var şuanda birdaha indirmeye gözüm kesmiyor paramızla rezil olduk resmen. -
Nvidia driverı bir eskş surumune al bende duzeldi -
Bendeki asus hd 7850 :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Jrparazitretörn
Hocam playstoreden aldıysan büyük ihtimal ttnetlisindir, neden 3-4 günde indirdin ki? Playstoreden alıp indiren ttnetlilerde adil kullanım kotası sorunu olmuyor hızlı bir şekilde indirebiliyor.
Bende anlamadım ki sabah işe gidiyorum akşam 7 den 8 den sonra açık bırakyorum sabah 7:30 da kapatıyorum 300 le indiriyordu bizde akk var. -
Bu sorun birden fazla kisi de var serverlerde hep 14 kisi zor buluyor.....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: peters
quote:
Orijinalden alıntı: Jrparazitretörn
Hocam playstoreden aldıysan büyük ihtimal ttnetlisindir, neden 3-4 günde indirdin ki? Playstoreden alıp indiren ttnetlilerde adil kullanım kotası sorunu olmuyor hızlı bir şekilde indirebiliyor.
Bende anlamadım ki sabah işe gidiyorum akşam 7 den 8 den sonra açık bırakyorum sabah 7:30 da kapatıyorum 300 le indiriyordu bizde akk var.
Oyunu on siparis olarak aldiysan akk olmaz ama ouun ciktiktan snra aldiysan akk devreye girer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun çıktıktan sonra aldım. -
inş. düzelir hevesimiz kursağımızda kaldı.Hadi sistem yetmez oyunu açmaz sistemde yetiyor bu başka birşey format atıp çözenler varmış sosyalclup ı tekrar indirdim olmadı.dosya eksik hatasıda vermiyor yükleme ekranındada takılmıyor anlamadım gitti valla. -
safe mode'a tıkladığında düşük çözünürlükte de olsa açılmıyor mu oyun? -
quote:
Orijinalden alıntı: Fatalizor
safe mode'a tıkladığında düşük çözünürlükte de olsa açılmıyor mu oyun?
Yok hocam düşük çözünürlüğünü bile göremedik oyunun :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X